87 gelecek o golhakan son 10 dak ya laaa:)
87 gelecek o golhakan son 10 dak ya laaa:)
kardeşim senin kupon gelsin sen kazanda gerisi sıntı değil güzel düşüncen için sağol ben 2-3 saat daha uyumam destek veririm elimden geldiği kadar okarkadaşlar acele etmiyorum 6 ya kadar ayaktayım maçı yakalarsam hesaptakiyi tek maça atıcam yakalarsak 50 tl öğrenci kardeşimiz sohbete yol açan @Heykanbaba ya 25 er tl de @xmen7772 abiyle @madmen vereyim inş yakalarız bakalım maçı bekleyelim
uyursanda kupon gelsin kardo yeterki kazandı yazalım maç bekliyorum meksiya alıcam sanırım nokta atış yapalımda kayıp olmasın 200 e 150 alsak yeter ;)uyumazsak burdayız :)
abi sağol ya meksika maçı var ona aliyim diyorum kendime bişi istedğim yok kayıp yazmadan 150 alsak yeter ben kazanmasamda olur tajhminim gelsin yeterkardeşim senin kupon gelsin sen kazanda gerisi sıntı değil güzel düşüncen için sağol ben 2-3 saat daha uyumam destek veririm elimden geldiği kadar ok
martinuqie - meksika maçınamı diyorsun ne düşünüyorsun o maçaabi sağol ya meksika maçı var ona aliyim diyorum kendime bişi istedğim yok kayıp yazmadan 150 alsak yeter ben kazanmasamda olur tajhminim gelsin yeter
rıdvan gibi cevap vereyim mi gol olur :) hahaha şaka bir yana 2.5 makul eğer oran iyiyse mekika dağıtır bunları ama 1-2 atarda yatarmı diyede düşünmüyor değilim kardeşsen nediyosun nolur
o zaman öyle yap 10 .dak bekle gol olmazsa 1.5 üst alırssın bildiğin gibi yap10. dakikayı bekliyorum genelde gol gelmezse 1.5 üstü oranda yetio