Guzel orandan yakaladim aslinda bende max. 43 biter diye umuyordum .Max 42 biter
Abi 90 dk bekle sonra yat en azından bunlar erkenden ya yatar ya tutar :)basket tenis voleybol filan oldumu hani erzurumlu demiş ya sanki beni s...ler bende öyle oluyorum ama futbol oldumu değmeyin keyfime :)
abi sana söylüyorum demiyorda hahaha :)Amerikanın farkı açması lazım . Çin 20 den fazla sayı atmamalı . 25 de bitiyor . Bilmeyenler için .
Konuşmasaydık KESK’e 15.13 oldu. Saldı ABDGuzel orandan yakaladim aslinda bende max. 43 biter diye umuyordum .
Bende sırf o yuzden masa tenisi ile voleybola sardim . Masa tenisinde bazen 1 dk da kazaniyorum veya kaybediyorum :)Abi 90 dk bekle sonra yat en azından bunlar erkenden ya yatar ya tutar :)
masa tenısı ukraynada favorıye oynarsan genelde kazanıyorsun 2 dakıka da oyannıyor genelde 10 dakıkada baya kar da edebılırsın zararda rısk var işin içinde 50 ye 50Bende sırf o yuzden masa tenisi ile voleybola sardim . Masa tenisinde bazen 1 dk da kazaniyorum veya kaybediyorum :)
anlamıyorum diyorumda şimdi bana kızacaksınız ilk 2 seti abd almış bunuda alırsa iş biter ama çin direnecektir sonuna kadar yanlışmıyım ? hacılarrr alooo
Bi kere 20 tl ile girdim 400 yaptim 40 dk da bir kerede 100 tl yi 2 dk da verdim ;)masa tenısı ukraynada favorıye oynarsan genelde kazanıyorsun 2 dakıka da oyannıyor genelde 10 dakıkada baya kar da edebılırsın zararda rısk var işin içinde 50 ye 50
Neyine direnecek abi katagori farkı var fener yada gs goldeni yenebilirmianlamıyorum diyorumda şimdi bana kızacaksınız ilk 2 seti abd almış bunuda alırsa iş biter ama çin direnecektir sonuna kadar yanlışmıyım ? hacılarrr alooo
abi uyu istersen :)golllllllllllllll
golllllllllllllll
ahaha abi her şeyi takip ediyon helal ya bende son durak a sardım baştan tekrar izliyorum :) 3 ün ortasındayım suangolllllllllllllll
Kansas maci 1.5 ust te var ;)Neyine direnecek abi katagori farkı var fener yada gs goldeni ye
abi uyu istersen :)
uykusu gelmiş kardeşimin hahahaKansas maci 1.5 ust te var ;)