Ne çıkıyor arastirdiysan soyle. Hem sikeli maçları söylede bizde yüklü girelim... ayrica sike oldugunu dusunuyorsaniz niye oynarsiniz kimaçkolikte son 1 ayın 1.45 4.60 oranlarını araştırırmısınız bi karşınıza ne çıkacak
Cesur arkadaşların her yerde var yorum yapmaktan çekinmezler.. futbol da baskette her ne spor dalini biliyorsan sike olmusmudur olmustur... ama sen dersen ki monaco city real şike yapmıştır. Bak ilk dakikada gol attı sonra yattı sikeli bu kis kis gulerler. Ispat ne diyorum diyorsun ki mac 2 2 bitti ya. Ee bende liverpolun istanbulda kupa kazandığı sampiyonlar ligi finalinin skorunu bildim. Sikelimiydi... sike olduguna inaniyorsan oynamiyacaksin oynuyorsanda sikeli deyip aglanmiyacaksiniz.konu günceldir. cesur arkadaşların yorumlarını merak ediyorum
kimse kis kis gulemez. evet arkadas yaniliyor, aslen futbolda sike yok. futbol doksan dakikalik bir tiyatro oyunudur cunku, golleri, tartismalari, aciklamalari, hakem kararlari.. her seyiyle maclar baslamadan once yazilan tiyatro oyunlaridir her biri. cooook uzun yillardan beri sure giden bir gercrk bu. ispat mi? en basta akil mantik bunun ispati. dunyanin en buyuk sicak para akisi, siyaseti, toplumlari manipule etme yetenegi, milyonlari pesinden suruklemesi. ve size gore sistem tum bunlari sansa mi birakiyor? uzgunum dostum. o maclarin her biriseferinde bir tiyatro. sike degil. bizzat tiyatro. futbolun gercegi budur.Cesur arkadaşların her yerde var yorum yapmaktan çekinmezler.. futbol da baskette her ne spor dalini biliyorsan sike olmusmudur olmustur... ama sen dersen ki monaco city real şike yapmıştır. Bak ilk dakikada gol attı sonra yattı sikeli bu kis kis gulerler. Ispat ne diyorum diyorsun ki mac 2 2 bitti ya. Ee bende liverpolun istanbulda kupa kazandığı sampiyonlar ligi finalinin skorunu bildim. Sikelimiydi... sike olduguna inaniyorsan oynamiyacaksin oynuyorsanda sikeli deyip aglanmiyacaksiniz.
kardes tartismayacam diyorum ısrarla tahrik ediyosun aşağılayıcı tavırlarla sana göre yok bana göre var niye böyle herseyi ben bilirim edasinda ukala ukala cümleler kuruyosun anlayamıyorum tmm şike yok King sensin kapattım konuyu.Cesur arkadaşların her yerde var yorum yapmaktan çekinmezler.. futbol da baskette her ne spor dalini biliyorsan sike olmusmudur olmustur... ama sen dersen ki monaco city real şike yapmıştır. Bak ilk dakikada gol attı sonra yattı sikeli bu kis kis gulerler. Ispat ne diyorum diyorsun ki mac 2 2 bitti ya. Ee bende liverpolun istanbulda kupa kazandığı sampiyonlar ligi finalinin skorunu bildim. Sikelimiydi... sike olduguna inaniyorsan oynamiyacaksin oynuyorsanda sikeli deyip aglanmiyacaksiniz.
Tartışma üslubumun neresinde ukalalık var. Aşağılayıcı tavır hangi kelimem sana göre? Ezbere konuşma söylediğin sözlerin arkasında dur ispat et. Sana ben hangi sözümde ben bilirim edasi verdim..Cok yanlış düşünüyorsun. Ben hiç öyle sözler söylemedim ağır ithamlarda bulunuyorsun. .kardes tartismayacam diyorum ısrarla tahrik ediyosun aşağılayıcı tavırlarla sana göre yok bana göre var niye böyle herseyi ben bilirim edasinda ukala ukala cümleler kuruyosun anlayamıyorum tmm şike yok King sensin kapattım konuyu.
Oynama kardeşim parana yazik ozaman. He dersen ki para benim sanane.. diyecek sözüm yok ona.. iyi seyirler..kimse kis kis gulemez. evet arkadas yaniliyor, aslen futbolda sike yok. futbol doksan dakikalik bir tiyatro oyunudur cunku, golleri, tartismalari, aciklamalari, hakem kararlari.. her seyiyle maclar baslamadan once yazilan tiyatro oyunlaridir her biri. cooook uzun yillardan beri sure giden bir gercrk bu. ispat mi? en basta akil mantik bunun ispati. dunyanin en buyuk sicak para akisi, siyaseti, toplumlari manipule etme yetenegi, milyonlari pesinden suruklemesi. ve size gore sistem tum bunlari sansa mi birakiyor? uzgunum dostum. o maclarin her biriseferinde bir tiyatro. sike degil. bizzat tiyatro. futbolun gercegi budur.