Bakayim bultene guzel mac varmi
şuan devam edenler içinde alınabilecek bişey yok.Bakayim bultene guzel mac varmi
ikiside birbirinden mal iki takım maç önü yatan bi kombineme 150.5dan üst koydum ama dediğim gibi yattı. karşıyaka klasik 3. çeyrek skor sıkıntısı yaşar antep desen sağı solu belli olmaz 90 la devreye girmişler çok yüksek skor muhtemelen 33,5 altta kalır uzak durKarsiyaka maci var ekmek cikar gibi duruyor 2 ceyrek 40 uatu cikmis
Oyle diyorsan girmiyim. Oran gozume gozume bakti neyse :)ikiside birbirinden mal iki takım maç önü yatan bi kombineme 150.5dan üst koydum ama dediğim gibi yattı. karşıyaka klasik 3. çeyrek skor sıkıntısı yaşar antep desen sağı solu belli olmaz 90 la devreye girmişler çok yüksek skor muhtemelen 33,5 altta kalır uzak dur
alsam 3. çeyrek alt y ada karşıyaka ms 8,5 handikap alırım ama dediğim gibi conta yaktıran cinsten bir maç sadece meraktan takip edecemOyle diyorsan girmiyim. Oran gozume gozume bakti neyse :)
nası biliyom ben malımı yaa kafkaf varyaaa bak 3 ddk oldu 2 3lük yedi sayı atamadı üstüne 2de0 serbest atışHic almadim bulasmamak en iyisi :)
Baska zaman da mac boyu ucluk atamadigi olluyordu :)antep all star 3lük yarışmasına gelmiş gibi arkadaş 3 tane denedi 3ünüde soktular:)))
dedim ya kafayı yaktırır b takımlar adama karşıyaka 3 dk sayı atamadı geldi 1.15 saniyede 8 say attı sonra gene tıkandıBaska zaman da mac boyu ucluk atamadigi olluyordu :)
maç kafamdaki gibi gidiyor devrede barem 170di ordan alt gelir çeyrekte abartarak yazayım 35den alt gelir5dk dolmadan 19 sayi buldular iyi baya