M
maxaljin
Misafir
Lan +9 oldu bitirsene a ********.
1-1'de çok sakat skor. 70'e kadar gol gelmezse öyle bitme ihtimali yüksek. Gerçi Alanya'nın saha çok küçük. Çok hızlı kalelere gidiliyor.alanya tamam twenteye odaklan fener bende @maxaljin
Kadro benimde hoşuma gitmedi ama içimden geçen şey emre ve deniz'den goller fener yenerse 500 alıcam bide onun umudu var1-1'de çok sakat skor. 70'e kadar gol gelmezse öyle bitme ihtimali yüksek. Gerçi Alanya'nın saha çok küçük. Çok hızlı kalelere gidiliyor.
Heerenveen 44'de direkten döndü, ilk yarı 15 şut var deli gibi goller kaçtı bilemiyorum.
Fenerin de kadro leş. Ciğerci nedir ya. Sağ bek de Ozan'ın ne işi var of Ersun of.
mantıklı açıklaması yok naptın ersun hocam sen yaYa bu Jailson'un defansta ne işi var, golü de o mal yedirdi. Hiç mi defans yok takımda ya.
Abi çok zor. 2-1 gibi Başak alır diye düşünüyorum. Alanya'da erken gol olsa şu Twente de bir şekilde 70 olmadan üst yapsa ne var.Kadro benimde hoşuma gitmedi ama içimden geçen şey emre ve deniz'den goller fener yenerse 500 alıcam bide onun umudu var
Yine tekten yattım. Son 24 saatte 17.5k tekten gitti.Goooooolll fenerim attı
fener yensin ya attır başkan hadi izlemiyorum totemdeyim şuan :)Goooooolll fenerim attı
Amk 2 direk 1 iptal gol varfener yensin ya attır başkan hadi izlemiyorum totemdeyim şuan :)
Goooooooooooolllllllll ananı *******fener yensin ya attır başkan hadi izlemiyorum totemdeyim şuan :)