Lan etiket atsaydın amkOlmayan beynine sokayım senin nerdesin sen dalyarak gece sabahlara kadar seni bekledim forumda gelmedin
gömü buldu gömü kardeşim bu vatandaşHastasın sen amk hangi kontenyırdan cıkıyor bu para bilmiyorum yerde bulsam oynamam su orana amk
Etiket dediği @alkol yazmanız yeterli :)Lan etiket atsaydın amk
Onun bulacağı gomu 1 kasa biradır abigömü buldu gömü kardeşim bu vatandaş
Ugursuz benimSabah Betasus ta seri bir şekilde 1000 lirayı erittikten sonra kayıp bonusu ile asusbonusu alıp kombine yapmıştım o 245 liradan nerelere geldik 2 dakikada amk
Ekli dosyayı görüntüle 35792 Ekli dosyayı görüntüle 35793
Gönlümden tsitsipas ezer geçiyor. Ama xli alt yapılar maç saati var maç saati üst alabilirsintsitpas d.thiemi yener mi? @BARON NECMİ
yazın antalyaya şunun yanına bi gidelim emrah inşOnun bulacağı gomu 1 kasa biradır abi
clevland- phili76 215üst olur mu peki @BARON NECMİGönlümden tsitsipas ezer geçiyor. Ama xli alt yapılar maç saati var maç saati üst alabilirsin
Nba den uzak duruyoruz :mad:clevland- phili76 215üst olur mu peki @BARON NECMİ
bu 2sini kombinleyip freebeti basayım diyom sportsbet.io da
Abi ben Ayyastan bahsediyordum sen demetakalına ne ara getirdin muhabbeti :)yazın antalyaya şunun yanına bi gidelim emrah inş
şaheseri andık ya ahı tuttu kardeşim :)Abi ben Ayyastan bahsediyordum sen demetakalına ne ara getirdin muhabbeti :)
Gelmeyinyazın antalyaya şunun yanına bi gidelim emrah inş
8 sayı seriyle başlayınca aldıydım benUlan ben 500 lira basmıstım bursa 3. periyot kazanıra devre arasında. 1.85 orandan . İbneler 9 sayı öndeydi . Periyotu verdiler ne sövdüm az önce .
Ugursuzluktan değil ben bursaya oynadım diye kazanmıssın sen