Forumda senden önce kaydolmuşum :) Hayret ben seni benden eski biliyordum abianaaa 2 gün sonrada benim doluyormuş ya len :)
Forumda senden önce kaydolmuşum :) Hayret ben seni benden eski biliyordum abianaaa 2 gün sonrada benim doluyormuş ya len :)
Senin işker ne âlemde takip edemedim pek .1. yılın hayırlı olsun knk
Noldu yine amk1.yılını kutlar buradan cuneyt cakır ın gelmisini gecmisini diyerek sana kucuk Bi anektot sunuyorum
ne işi la kanka elimi attığım yer kuruyor artık bi hocaya görünecem nazar duası yaptıracamSenin işker ne âlemde takip edemedim pek .
Forum olarak bu kadar bahtsız nasıl bir aradayız anlamiyorum .ne işi la kanka elimi attığım yer kuruyor artık bi hocaya görünecem nazar duası yaptıracam
Eski mevzu :)Noldu yine amk
Aynen öyle bu fikirler değerlendirilmeli rozete bakıp bile anlayabiliriz kişinin yeteneklerini. Güzel fikirRozet, isim tagi olabilir, rozetler genişletilebilir atıyorum 5 rolling başarıya ulaşınca bi rozet, 5 çekilisten büyük ödül kazanana bi rozet, güzel olur @maxaljin
Hem teşvik olur milletAynen öyle bu fikirler değerlendirilmeli rozete bakıp bile anlayabiliriz kişinin yeteneklerini. Güzel fikir
Bu aralar yogunum , gecsin devam edecegimnice senelere hykanbaba. bonus konuna bakar ol dostum bu aralar boş duruyor,ben 1-2 paylaşım yaptım ,senın ıcın sıkıntı olmazsa devam ederim ,
Abi sonra bana niye vermedin olur@maxaljin Forumda seneyi dolduranlara bir rolling şansı verilebilir aslında . Yada organize edilip kazancın yarısını felan mesela .