E degil i dir o i :)Seke seke kısmını tam duyamadım, bi' cızırtı oldu amma bilemiyorum. :rolleyes:
Sagol kardesim beni de ust olarak yaktı 45.5 degil de 46.5 olsa tutuyorduTebrikler abi
Benide fener 1 sayidan yakti 2.per
Ne güldüm Allah'ta seni güldürsünE degil i dir o i :)
@lutonbaskanı nın aylar önce bana söylediği teoriler vardı sana da söyledin bu konu hakkında :)Foruma atmayı kestigimden beri kuponlar geliyor benimde nasıl bir terslik anlamadım
Ya son 20 saniye 6 sayı olmaması lazım 2 tane 3luk geldi daha ne olsun :) @Kayatas 4 Mac koymustu Bi ara hep yuksek oranlar geldi dusuk orana kaldı foruma attı en dusuk oran gelmedi. @maxaljin ın kuponları Allahlık zaten :) @Insomnia yı saymıyorum bile@lutonbaskanı bana hiç bahsetmiyorsun bu teorilerden :ROFLMAO:
@emana22 @Insomnia @maxaljin abi size yemin ediyorum suna inanıyorum. Forumda bir iki kişi var kupon gelmesin diye ayin yapıyor kesin bak. Buda büyüsü falan yapıyorlar herhalde amk. Geçen bir kupon paylaştım mk. Dk 33 2-1 maç Toplam 3.5 ust vermisim. Gelse çiçek gibi 50ye 1000 geliyor diğer maçlar gelmiş. Yattı mk kuponu.
İlgileniyorum, birazdan bilgi vereceğim.@maxaljin en azından yarın için bir günlük özeli açarsanız bende kupon gönderimi sağlayayım.
Başkan 6.hafta toto maçları olacak mı?İlgileniyorum, birazdan bilgi vereceğim.
Evet, konusunu açtım. :) Maçları eklerim bu gece.Başkan 6.hafta toto maçları olacak mı?
Tamam aga görmedim konuyu eyvallahEvet, konusunu açtım. :) Maçları eklerim bu gece.
Beni De ilk yarı yaktı Dunyaları kacırdı serefsizlerBu arada Allah o gremio nun belasını versin 87 de yedi pezevekler @emana22
Ekli dosyayı görüntüle 32149
İlk yarı palmerias 0 saopoulo 2 oynadım 9.5 oran saopaulo da öyle yaktiBeni De ilk yarı yaktı Dunyaları kacırdı serefsizler