Valla kendime geldim bunu gorunce atma sen bi daha kupon filan boyle iyiForuma atmadıgımda tutuyor attıgım da mucizeler oluyor :) nefes verdi resmen
Valla Kanka burda olmuyor nyse eurolig de zor tutuyor iyi denk getirdik dun salak gibi gece 1k batırdım Allah o palmerias ve Gremio un belasını versinValla kendime geldim bunu gorunce atma sen bi daha kupon filan boyle iyi
Niye la :)atma atma 2 gün sonra görcem ben seni abi @emana22
bunu gören forumdakı kem goz pesını bırakmaz ben cok yasadım sonra daha belın dogrulmaz gorcen :)Niye la :)
4 5 sene oncesine kadar en sevdigim ligti brezilya 2 senedir nefret ediyorum neyseki bugun acisini cikarmissin :)Valla Kanka burda olmuyor nyse eurolig de zor tutuyor iyi denk getirdik dun salak gibi gece 1k batırdım Allah o palmerias ve Gremio un belasını versin
Hahah zikmese bari :)@emana22, Çok sağlam üfürükçü budum abi. Bi' üfürüyormuş seke seke Bağdat'ı buluyormuşsun.
Toplanıp gidek mi, he?
Sagol hocam umudum yok 2 ayda tutan ender kuponlardan biriTebrikler hocam şansın devam etsin
@emana22, Çok sağlam üfürükçü budum abi. Bi' üfürüyormuş seke seke Bağdat'ı buluyormuşsun.
Toplanıp gidek mi, he?
Foruma atmayı kestigimden beri kuponlar geliyor benimde nasıl bir terslik anlamadımSagol hocam umudum yok 2 ayda tutan ender kuponlardan biri
Seke seke derken baya iyi sektirtiyor senin üfürükçü herhalde. Düşman dötüne :ROFLMAO:@emana22, Çok sağlam üfürükçü budum abi. Bi' üfürüyormuş seke seke Bağdat'ı buluyormuşsun.
Toplanıp gidek mi, he?
Seke seke kısmını tam duyamadım, bi' cızırtı oldu amma bilemiyorum. :rolleyes:Hahah zikmese bari :)