- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
@FastGhost muhabbet ne Kardes kacırdık ya kufursuz bç ozet gecermisin?
orospunun çocuğu haksız olmasına rağmen time4bets den haftada bir kere alması gerekirken 2 kere çekim paylaş bonusundan yararlanmış site ödemiyordu, @Dede yardımcı oldu site parasını ödedi. adam geldi hepimize küfür etti ana avrat bizde küfür ettik adres telefon vs istedik de götü yemedi forumda da 4-5 üyeliği varmış hepsine girerek küfür etti.@FastGhost muhabbet ne Kardes kacırdık ya kufursuz bç ozet gecermisin?
Hatasız kul olmaz :)
Kim peki bu tanıyormuyuz?orospunun çocuğu haksız olmasına rağmen time4bets den haftada bir kere alması gerekirken 2 kere çekim paylaş bonusundan yararlanmış site ödemiyordu, @Dede yardımcı oldu site parasını ödedi. adam geldi hepimize küfür etti ana avrat bizde küfür ettik adres telefon vs istedik de götü yemedi forumda da 4-5 üyeliği varmış hepsine girerek küfür etti.
tanımıyoruz @Time4Bets bilgileri ifşa ederse tanıyacağızKim peki bu tanıyormuyuz?
@emana22 hocam kusura bakmayın. papara numranızı atarsanız 30 tlnizi göndereyimKim peki bu tanıyormuyuz?
sil gönderilerini silHatasız kul olmaz :)
Kanarya da tepe üstünde bir çorbacı var küçük bir yer imren lokantasiymiydi neydi bilirmisin :)sil gönderilerini sil
kanaryaya çok girip çıktımda isim tanıdık gelmedi vallahi senin mi orası :)Kanarya da tepe üstünde bir çorbacı var küçük bir yer imren lokantasiymiydi neydi bilirmisin :)
Yok ben Ümraniye deyim çorba içmeye giderdim kanaryaya orda kardeşlerim vardı :)kanaryaya çok girip çıktımda isim tanıdık gelmedi vallahi senin mi orası :)
ümraniyede kaymakamlığın orda çok takıldım küçükken. anne tarafının evi vardı orda anneanne doğma büyüme oralı. küçük bi ormanın içinde kaymakamlık vardı yanlış hatırlamıyorsam, oraya çok yakındı ev hatta 1 sokak diyebilirimYok ben Ümraniye deyim çorba içmeye giderdim kanaryaya orda kardeşlerim vardı :)
Bende tam ordayım :)ümraniyede kaymakamlığın orda çok takıldım küçükken. anne tarafının evi vardı orda anneanne doğma büyüme oralı. küçük bi ormanın içinde kaymakamlık vardı yanlış hatırlamıyorsam, oraya çok yakındı ev hatta 1 sokak diyebilirim
ümran sokağı bilirsin o zaman ordaysan orda çoooook top koşturdumBende tam ordayım :)
Çok yakinmisiz bende doğma büyüme buraliyim. Ümran sokak bana 200 metre :)ümran sokağı bilirsin o zaman ordaysan orda çoooook top koşturdum
1868158513 ozel kapalı senşn@emana22 hocam kusura bakmayın. papara numranızı atarsanız 30 tlnizi göndereyim
benim ilk bisikletimi sürdüğüm yerdir ümran sokak anısı çoktur anneanne vefat edince bir daha uğramadık tabi arifeydi adı belki tanırsın yılların arifesi. köpekli bi teyze vardı ismini unuttum demirlerin arasında o sokakta yan dairemizdi :)Çok yakinmisiz bende doğma büyüme buraliyim. Ümran sokak bana 200 metre :)
Hafiza o kadar kuvvetli değil bende :)benim ilk bisikletimi sürdüğüm yerdir ümran sokak anısı çoktur anneanne vefat edince bir daha uğramadık tabi arifeydi adı belki tanırsın yılların arifesi. köpekli bi teyze vardı ismini unuttum demirlerin arasında o sokakta yan dairemizdi :)
10 yıldır uğramıyorum dayılarla irtibati kesince kendi çorbamızda kavruluyoruz hayat sürüklüyor işte naparsınHafiza o kadar kuvvetli değil bende :)
Ne demek sıkıntı yok tskler@emana22 tamamdır hocam hakkını helal et