Reis o ömür :)Ts yi sampiyon sampiyon diye beklenti icine sokarsanız olmaz o iş ve ayrıca sunu belirttim aldulkadir parmak Bi dunya yıldızı olacak Allahın izni ile her topu ayagına aldıgında Bi futbolcu heyecan mı verir
Zaten FB-GS güreşi dedim Trabzon olursa geçersiz :=Hocam valla bende herkesi seviyorum ama cok mantiksiz su an yazdigin hersey .. Allaha emanetsin Ali koc bu kadar guvenmiyo takima :)
2 maçta 1 gol attık o da çarpıp girdi o bahsine ben de alırımGeriye kalan 1.5k yı GSnin altına basacam çünkü forvet yok
Aynen 10 numara olan dimi soyadı ömür olan ikisini çok karıştırıyorum ben de ama ikiside güzel oyuncularReis o ömür :)
Hocam madem o kadar paran var gir nesineden veya baska yerden kaçaktan oyna boyle ınsanları etıketlıyıp veya delıkanlılar gıbı laflar yazman dogru değil rahatsız olur insanlar şahsen ben oldum delikanlılık bi alakası yok her gs lıde gs şampiyon olcak dıye dusunmuyor veya dusundugun gıbı donmuyor dunyaları neyse konuda delikanlılar nerde vs gıbı yazma konuyu cidden silicem uzarsa saygılar tek rahatsız olan kendim değilim bunada eminimHocam vallahi boş yapmıyorum ben ortaya bi iddaa koydum, 3k 5k seni çok seviyorum yanlış anlıyorsun forumdan kaçma durumuda yok para dedeye gönderilecek sezon sonu dağıtımını sağlar düzgünce bi iddaa koydum senlik vallahi durum yok. Seviyorum seni
Canımın içi, ben açık bıraktım fanatik düşünenlere sözüm varsa bir iddaaya giren beklerim, kazanıp kazanmamak umrumda değil ki ben takımıma güveniyorum 5k Eylül ayında benim için bi çöpten ibaret kaybetsemde dönüp arkama bakmam eylülde. Çünkü yüklü bir miktar alacağım zerre koymaz ama laf sokan diğer konuda ki GS li arkadaşları bekliyorum sadeceHocam madem o kadar paran var gir nesineden veya baska yerden kaçaktan oyna boyle ınsanları etıketlıyıp veya delıkanlılar gıbı laflar yazman dogru değil rahatsız olur insanlar şahsen ben oldum delikanlılık bi alakası yok her gs lıde gs şampiyon olcak dıye dusunmuyor veya dusundugun gıbı donmuyor dunyaları neyse konuda delikanlılar nerde vs gıbı yazma konuyu cidden silicem uzarsa saygılar tek rahatsız olan kendim değilim bunada eminim
Anlıyorum ama böyle söylemler kullanmadan iddaa ya girecekleri bekliyorum takımıma guvenıyorum beklerim felan yaz :Canımın içi, ben açık bıraktım fanatik düşünenlere sözüm varsa bir iddaaya giren beklerim, kazanıp kazanmamak umrumda değil ki ben takımıma güveniyorum 5k Eylül ayında benim için bi çöpten ibaret kaybetsemde dönüp arkama bakmam eylülde. Çünkü yüklü bir miktar alacağım zerre koymaz ama laf sokan diğer konuda ki GS li arkadaşları bekliyorum sadece
Hocam anlatamıyorum galıba foruma boyle seylere gerek yok sen duzgun davrandıgın surece sana da lafım yok sadece aşırı heycanlısın kelimeleri dikkatli seçelim :)Ki burda forumun lehine konu açtım! 5k ise 2ksı foruma dedim kendi payımdan 2 kişiye 1k bırakıyorum @umut98
Çünkü pense lazım hahahahah seviyorum seniHocam anlatamıyorum galıba foruma boyle seylere gerek yok sen duzgun davrandıgın surece sana da lafım yok sadece aşırı heycanlısın kelimeleri dikkatli seçelim :)
Ss aldım başkan:)Trabzon şampiyon olsun arabamı alın götürün muayenesini yeni yaptırdım
Köyde 2 dönüm araxjm var ekili onuda yiyin için
Neyse iyi geceler anladığını düşünüyorum dediğimi burayı batırmayın bak bu arada üstte admin yazıyor sende öylemi görüyorsun :)Çünkü pense lazım hahahahah seviyorum seni
Ne ss si gel kimliğimi verimSs aldım başkan:)
Yönetime boynumuz kıldan ince sen konuyu kapat iddaaya giren varsa sana özel mesaj atar açarsın konuyu yavrum olay şiddet tahrike dönmesinNeyse iyi geceler anladığını düşünüyorum dediğimi burayı batırmayın bak bu arada üstte admin yazıyor sende öylemi görüyorsun :)
Tayyibi geçtin gececrn ramak kaldı bir başkanlık sistemi getirmediğin kaldı forumaNeyse iyi geceler anladığını düşünüyorum dediğimi burayı batırmayın bak bu arada üstte admin yazıyor sende öylemi görüyorsun :)