Onada bolşans
Onada bolşans
kötü olmuş ama baya zorlamışın sende :)Sikermisin sabaha mı bırakırsın
bu temizzsonda bu olsun maç 4 golü görür
Beni dinlesen 3 Maçdada 1 gole kalmıştın@madmen devam edelim kanks yarıda kaldık =)
estiğimize oynuoruz bir sonrakine sende olsun kontrol :)Beni dinlesen 3 Maçdada 1 gole kalmıştın
Sabaha bırak bu ne bu kadar maçmı olur bide sen altçısın yani yakıştıramadım sana
boca juniors ne bozdu yalnız top oynatmıyorlarBol şans herkese
Hadi Bocaya bir gol attıranımda iki kuponda gelsinestiğimize oynuoruz bir sonrakine sende olsun kontrol :)
benmi altçıyım =) son kuponları attık zaten gerisine bakacağız artıkSabaha bırak bu ne bu kadar maçmı olur bide sen altçısın yani yakıştıramadım sana
bi zahmet ya ne söylendinnn ne söylendinnnHadi Bocaya bir gol attıranımda iki kuponda gelsin
Bak liverpoolda won nacional potoside 1 gol daha çıkarsa san lorenzonun twitter sayfasına gieip ana avrat sövecemkötü olmuş ama baya zorlamışın sende :)
Gördün mü kuponu nacional de üst olacakSabaha bırak bu ne bu kadar maçmı olur bide sen altçısın yani yakıştıramadım sana
san lorenzoya sövmek şuan serbestBak liverpoolda won nacional potoside 1 gol daha çıkarsa san lorenzonun twitter sayfasına gieip ana avrat sövecem
bocaya sövmeden atsasan lorenzoya sövmek şuan serbest
küfür etmeden devam edelim kardeşimVe nacional üst oldu ananı ******* senin san lorenzo 30 oranı *** ettin