- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Aynen kardeşim katılıyorum:)Deplasmanda oynasa kaybeder derdim ama evinde ligin ilk maçı yeni başlangıç galip gelir
Aynen kardeşim katılıyorum:)Deplasmanda oynasa kaybeder derdim ama evinde ligin ilk maçı yeni başlangıç galip gelir
Abi n'olacak benim bu şans. Son 5 günde sırasıyla; tek basket, tek gol, tek korner, tek şut, tek faul, tek taçtan tamı tamına 86 bin lira kupon yattı. Birisi bile gelmedi be abi. :confused:Aynen kardeşim katılıyorum:)
Allah bağışlasınO kadar oldu mu la :( benim 5 yasında kızım var o Hic kupa görmedi onu biliyorum Bi de 4 aylık kızım var o da 3 tane gs kupası gordu hayat :)
O kadar oldu mu la :( benim 5 yasında kızım var o Hic kupa görmedi onu biliyorum Bi de 4 aylık kızım var o da 3 tane gs kupası gordu hayat :)
Bence 2 gol atamaz Antep , en fazla 1 gol atabilir diye düşünüyorum, bakalım sonuç ne olacak kardeşim :)bizim takım iyi de stoper sol bek sıkıntı zanka jailson dirar oynarsa gazişehir gol atar adamlar ön tarafa full afrikalı dizmiş tahminim 3-1 3-2 alırız
2 gol atamaz gibime geliyor kardeşim :)Sumudica efekt diyorum, bu maç antepin 2 golü var.
Kardeşim olmayınca olmuyor maalesef, çok üzüldüm:(Abi n'olacak benim bu şans. Son 5 günde sırasıyla; tek basket, tek gol, tek korner, tek şut, tek faul, tek taçtan tamı tamına 86 bin lira kupon yattı. Birisi bile gelmedi be abi. :confused:
Fenerin oran takır takır artıyor valla abi, Antep gol atar aldım çekiliyorum kenara.2 gol atamaz gibime geliyor kardeşim :)
Biliyorum kardeşim:) bol şanslar seninle olsun,,Fenerin oran takır takır artıyor valla abi, Antep gol atar aldım çekiliyorum kenara.
Benimde aklımdan geçen skor bu bakalım sonuç ne olacak kardeşim:)fenerbahce gecen sene bu konu da cok ders aldı aynı hataları tekrarlamaz 3-1 gibi bir skor beklıyorum
Birde viski açıp , sigara yakarlar hasılatı ve kârı hesaplarken :)Valla fenerde kazanamazsa zaten bürolar bu haftayi resmi tatil ilan edebilir :)
Teşekkür ediyorum kardeşim, fikirlerinin tamamına katılmasamda kısmen katılıyorum,,Aziz başkan benim için kahramandır. Başkanlığı boyunca önemli bir kaç kritik hatası vardır,bunlardan birisi kendi elleriyle büyüttüğü tribün grubudur. Bu grup maalesef futbolcu harcamak için yönlendiriliyor şuanda... Deplasmandaki hazırlık maçında futbolcusunu küstüren kaç takım taraftarı vardır?
Eğer kötü bir hatayla başlangıç olursa maçın devamı bizim için çok daha zor olur. Kadıköy artık rakipleri değil bizim takımı titretiyor.
Ersun yalan zaten Fenerbahçe kalitesinde bir çalıştırıcı değil.
Velhasıl kelam maç başı çok mühim, ilk 30 dakika gol bulmalıyız. 2.05 gibi orandan ilk 30 dakika gol atarıza girilebilir.