Hakem her şeye faul çaldı size 2. Penaltınız topa müdahale konuşmak istemiyorum
La siz sahaya GS ye faul yapmaya çıkmışsınız :) hakem.ne yapsın :) Amacınız yenmek değil GS yi durdurmak mis :)
Hakem her şeye faul çaldı size 2. Penaltınız topa müdahale konuşmak istemiyorum
Lanet olsun ya sizin gibi zihniyete ulan ezdiler ezdiler bizi terbiyesiz herifHakem her şeye faul çaldı size 2. Penaltınız topa müdahale konuşmak istemiyorum
Ya şu avatarını değiştir allah rızası için gülme tutuyorLanet olsun ya sizin gibi zihniyete ulan ezdiler ezdiler bizi terbiyesiz herif
Engelledim hepsini 2 günlük
Para ver derim ne diyecem@FastGhost @emana22 Ersun yanal gelse şuan yanınıza deseki olmadı ne yapayım dese ne yaparsınız ? Küfürsüz lütfen
Belki de bu mağlubiyetle Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik dese bir de hahahaha@FastGhost @emana22 Ersun yanal gelse şuan yanınıza deseki olmadı ne yapayım dese ne yaparsınız ? Küfürsüz lütfen
Gerizekalı olabilir ama milyonlar kazanıyor para ver derim küfür etmem para aldıktan sonra küfür ederim@FastGhost Kahkaha attım hala neyin peşindesin D:
Sen adamsin onyekuru 4 5 tane tek başına yedi belhabdanin boş kaleye atmaması hakemin çıktığı halde belhabdayi atmasıLanet olsun ya sizin gibi zihniyete ulan ezdiler ezdiler bizi terbiyesiz herif
Sorma deli paralar alıyorlar . Onların umrundamı allah askına 2 gün sonra devam aynı şekildeGerizekalı olabilir ama milyonlar kazanıyor para ver derim küfür etmem para aldıktan sonra küfür ederim
Çıkarız bi ara biraz salın bizi şimdi yeter bu kadar@FastGhost şimdi espriyi falan bırakalım da benim kebabı ne zaman sipariş çıkacaksın.
Neyse ekşi'den devam edeyim ben.Çıkarız bi ara biraz salın bizi şimdi yeter bu kadar