İOS uygulaması android uygulamasına bin basar hocam valla :)ios telefonumuz olsa indirelim android uygulaması var oda baya iyi bu adamlar işlerini biliyor.
İOS uygulaması android uygulamasına bin basar hocam valla :)ios telefonumuz olsa indirelim android uygulaması var oda baya iyi bu adamlar işlerini biliyor.
kullanmak nasip olur inşallahİOS uygulaması android uygulamasına bin basar hocam valla :)
gördün yukarıda kupon tasarımını :) piyasadaki tek ios uygulama bunlarda var :)kullanmak nasip olur inşallah
ana ben onu farklı altyapının tasarımı sandımgördün yukarıda kupon tasarımını :) piyasadaki tek ios uygulama bunlarda var :)
Yok yukarıda attıgım 1XBet'ten oynadıgım kupon dostumana ben onu farklı altyapının tasarımı sandım
evet andorrayı ben de düşünüyordum ilk yarı maç sonu olarakAndorrra harşa çıktı 22 sayıdanda verirse aptaldır herhalde . Maç öncesi oranı çok iyiydi de almak nasip olmuyor işte . Brindiside cok bankoydu yüklü girecektim hatta ama güvenemedim. Nasip
7.0 yav ev de karşılık verir şimdiisveç maçıda sıkıntılı gidiyor o gelse iyi olucaktı
valla okuyosun oyunu ne oldu öyle 1 dkda. getir şu macıda rahatlayalım biraz düze cıkıverelim gari :)7.0 yav ev de karşılık verir şimdi
baremi dengeledilervalla okuyosun oyunu ne oldu öyle 1 dkda. getir şu macıda rahatlayalım biraz düze cıkıverelim gari :)
yine yavasladılar saka gibi vallahibaremi dengelediler
attılar yine de son saniye 3 üŞom ağzıma baslıyayım ben 10-0 seri yedi Andorra @Reignover
İsveç sıkıntı . Tam kolsuz bunlar vallahi nerden girdiysek gelseydi güzel olacaktıattılar yine de son saniye 3 ü
bu adamalr çok dengesiz şimdi dep 2 tane üçlük atar gelir isveçteAlt versem uçardılar isveşte