Eskiden cek gibiydi bu maclar zaten ama artık beraberlige seviniyoruz :)Bundan 3-4 sene önce fener evinde gs ile oynuyodu son macimdi . Kuponu çek gibi görüyodum maç başlamadan ;)
80 tl vurmuşssun farkındasın değilmi kardeşim biz rollingde 2 saatde toplayamıyoruz o parayı hahaha :)Ayın 18 inde zevkine attım tutması imkansızdı dk 41 di . 43 de gol oldu çok şaşkındım . :) Oranda müthiş @xmen7772 Ekli dosyayı görüntüle 19097
düşünsene rolling yapıyorsun ki yapıyoruz 41 dak 1-0 olana maça basıyorsun parayı hahaha düşünemiyorum bile senin gibi önce küfür yeriz heralde sonrada abi sen müneccim falnmısın yok böyle kralsın vs hahaha80 tl vurmuşssun farkındasın değilmi kardeşim biz rollingde 2 saatde toplayamıyoruz o parayı hahaha :)
yalnız değilsin kardeşim emin ol :)@xmen7772 yok abi düşündümde son 6 aydır o dediğin şekilde gelen kupon yok .İStisnasız 80 e ne kadar bekliyorum hep :)
düşünsene rolling yapıyorsun ki yapıyoruz 41 dak 1-0 olana maça basıyorsun parayı hahaha düşünemiyorum bile senin gibi önce küfür yeriz heralde sonrada abi sen müneccim falnmısın yok böyle kralsın vs hahaha