- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
2.50 oranı vardı 3.5 ustun be girmedim bugun 800 zarar vardı onu kapattım diye puh bePittisbughun aslanlari beee @emana22 show must go on
2.50 oranı vardı 3.5 ustun be girmedim bugun 800 zarar vardı onu kapattım diye puh bePittisbughun aslanlari beee @emana22 show must go on
Bu ligin asıgıyız @Razor Ekli dosyayı görüntüle 60353
Dunden beri butun usl maclarını izledim youtube den hepsinin dakka 10 da iy golu 1.70 cibarıydı ve hepsinde sayısız gol pozisyonu oldu hepsi geldi bi o 23 numaranın 5 tane karsı karsıya kacırdı gı mac gelmedi oda bize patladı :)6.5 a kadar yolu var ...
Dunden beri butun usl maclarını izledim youtube den hepsinin dakka 10 da iy golu 1.70 cibarıydı ve hepsinde sayısız gol pozisyonu oldu hepsi geldi bi o 23 numaranın 5 tane karsı karsıya kacırdı gı mac gelmedi oda bize patladı :)
para gonder de benım bısıkletın suyuna yetmıyor artıkAksesuarıma duskunum 1k benim cin kerhanesi arabamın mazotuna yetmez
Aynı maça 0.5 Üst oynamışım. Tebrikler hocam
Usl kactı usl aksam aksam sinirden veririm diye butun parayı cektim cerez aldım bunu tam para katlama zamanıymısartik papara atma zamanim geldi sana 1 degil 2 degil :) tebrikler ... gece vardiyasinin da amk ...