- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
5 atacak oran acmıslardı neyse ya obur kupon almadı dedi meger almıs yoksa aynı maca bulasmazdım yazık oldu atsa 1k gelecektiKacirdi beceriksiz ya
5 atacak oran acmıslardı neyse ya obur kupon almadı dedi meger almıs yoksa aynı maca bulasmazdım yazık oldu atsa 1k gelecektiKacirdi beceriksiz ya
Cok iyisin acele etmeBenim de basket geldi iyi oldu :)
1850 kasa var 7200 cevrim kaldi
6/6 yaptim bekliyom zaten hizli giden atin b*ku seyrek düşermiş .sakin kalmak onemli . :)Cok iyisin acele etme
Başkan durumlar nasıl bir kaybolduk won üstüne won tebriklerCok iyisin acele etme
Olmadi ya kotu oldu ilk lostumuz geldi5 atacak oran acmıslardı neyse ya obur kupon almadı dedi meger almıs yoksa aynı maca bulasmazdım yazık oldu atsa 1k gelecekti
Hadi bakalım böyle giderse herkes 20 k yaptim çekim gelirse 5 k foruma diye konu açacak sansiniz bol olsun şans kene gibi yapissin6/6 yaptim bekliyom zaten hizli giden atin b*ku seyrek düşermiş .sakin kalmak onemli . :)
Amin amin 1 k kalsa bile sukrederim suan butun ihtiyaclarimi karsilar . Ama zor iste cevrim var bayaHadi bakalım böyle giderse herkes 20 k yaptim çekim gelirse 5 k foruma diye konu açacak sansiniz bol olsun şans kene gibi yapissin
Oo ketcapcimiz da gelmiş bol şans