pavalı :)Allah belasını versin o fenerin abi. Gaza getirip sabah 6 da kombine kuyruguna girdik pavalı kopekler yuzunden :)
pavalı :)Allah belasını versin o fenerin abi. Gaza getirip sabah 6 da kombine kuyruguna girdik pavalı kopekler yuzunden :)
Cesur en son Erzurum macına gittim 90 artı 3 de gol yedi 1500 tl gitti artık fenere oynamam sktrel yokmus Malatya cakar kesin bize Bi tane ust olur gibi2 gundur talan ettiler seni ama bugun cikarican zarari eminim bende ust dusunuyorum bugun fener kendini affettirme macina cikar artik malatyada atabilir uste gider gibi bakarsin fener tek basina ust yapar niyeyse fenerden bugun baya umitliyim
Pavalı kopekler gfb grubu yedi aykutu kume dusen Konya avrupa ya gidecek neredeyse zevksiz futbol dediler alın size zevk ne zaman mactan cıksam kösede avlayan duvara yumruk atan adam görmekten bıktım :)pavalı :)
bu futbol zevk veriyor işte istedikleri oldu . ümraniye bile kafa tutuyor hatta eliyor heyecan veriyor yeni fenerbahçe herkez kafa tutabilir yenebilirPavalı kopekler gfb grubu yedi aykutu kume dusen Konya avrupa ya gidecek neredeyse zevksiz futbol dediler alın size zevk ne zaman mactan cıksam kösede avlayan duvara yumruk atan adam görmekten bıktım :)
Sen mactaysan gol yermiki yine :) bence en son secenek feneri dusun simdi aklima umraniye maci geldi dunyayi yatirdilar aksam bak hic mac bulamazsan oyle tercih etCesur en son Erzurum macına gittim 90 artı 3 de gol yedi 1500 tl gitti artık fenere oynamam sktrel yokmus Malatya cakar kesin bize Bi tane ust olur gibi
Bize giren girmis zaten bakalım hatay normal takım handikap fener ust dusunuyorumSen mactaysan gol yermiki yine :) bence en son secenek feneri dusun simdi aklima umraniye maci geldi dunyayi yatirdilar aksam bak hic mac bulamazsan oyle tercih et
Basaksehirle 2 macida izledim hatay baya saglamdi iyi oynuyo adamlar stadta olucan feneri ust yap senBize giren girmis zaten bakalım hatay normal takım handikap fener ust dusunuyorum
Bende bulten kisitli@Joga Bonito myanmar u21 e bak alır Macı kesin bence tek kale Mac
Bonus cevrime muhabbeti var bende Bi aldıgım Macı Bi daha almıyorum ipnelik yaparlar diye bK myanmar attı@emana22 hatay 1.5 ust kesin gibi
Ondan emindim cesur yanına adanayı koydum bakalım :)@emana22 gollll myanmar
Evet@emana22 myanmar attı adanamı kaldı tek