ne mühendisiİstihbarat ,,, :)
Şaka şaka Mühendisim ,,
ne mühendisiİstihbarat ,,, :)
Şaka şaka Mühendisim ,,
Elektrik-elektronikne mühendisi
İlk algimida yeni çipli olandı
Eğer emniyetten aldığın , ehliyeti kaybettiysen ,, yukarıda bnm dediklerimi hazırla , nüfus müdürlüğüne git kardeşim,,Emniyetten mi almıştın, nüfustan mı ehliyeti?
EmniyettenEmniyetten mi almıştın, nüfustan mı ehliyeti?
Abi bedeli 159 TL diyor doğru mu oEğer emniyetten aldığın , ehliyeti kaybettiysen ,, yukarıda bnm dediklerimi hazırla , nüfus müdürlüğüne git kardeşim,,
Oynanıyor hala başkantenis noldu geldi mi
Hayır kardeşim sadece 15 tl,,,Abi bedeli 159 TL diyor doğru mu o
Ehliyet için para yatırırken , yenilemeden yatır,, ( kayıp etmiş olsan bile,, çünkü emniyetten aldığın ehliyeti kaybetmen, nüfus müdürlüğü için yenileme olarak işlem görür,,)Hayır kardeşim sadece 15 tl,,,
Şayet nüfustan aldığın , yeni ehliyeti kaybetseydin , 159 tl öderdin,,
Öyle mi abi çok iyi o zamanHayır kardeşim sadece 15 tl,,,
Şayet nüfustan aldığın , yeni ehliyeti kaybetseydin , 159 tl öderdin,,
Aynen kardeşim,, sıkıntı yok ,,Öyle mi abi çok iyi o zaman
Abi 15 TL eski ehliyet için ama bende emniyetten aldım ama yeni ehliyeti kaybettim benEhliyet için para yatırırken , yenilemeden yatır,, ( kayıp etmiş olsan bile,, çünkü emniyetten aldığın ehliyeti kaybetmen, nüfus müdürlüğü için yenileme olarak işlem görür,,)
Kardeşim, özür dilerim ,, emniyetten aldığın ehliyet yeni olansa, onu kaybettinse doğru 150 tl civarı birde 30 -40 tl ekstradan ödeme yapman gerekecek :(Abi 15 TL eski ehliyet için ama bende emniyetten aldım ama yeni ehliyeti kaybettim ben