Ne yapmam gerekir kaybeden oldu mu
Yeni ehliyetimi kaybettin eski ehliyetimi ?Ne yapmam gerekir kaybeden oldu mu
Bunlara gerek yok, kesinlikle,,
başın belaya girmesin işin sağlama al hükümsüzdür ilanı ver bence...
Polisi ara
tenis noldu geldi miNe yapmam gerekir kaybeden oldu mu
ahahaha amirim acil bir durum var ben ehliyeti kaybettimde kayıp aranıyor ilanında bulunmak istiyordum :LOL:Polisi ara
Sistem baya değişmişEski ehliyeti ni kaybettiysen ,,
Bağlı olduğun sağlık ocağından sağlık raporu al,,
1 tane biyometrik resim,,
Bankadan , pastaneden veya ziraat ATM sinden 15 tl yatır ehliyet için, dekontu al,,
Bunlarla birlikte bulunduğun yerdeki , nüfus müdürlüğüne git,, Şayet nüfusu çok olan yerde yaşıyorsan , randevu alarak git, randevuyu alo 199 dan alabilirsin kardeşim,,
Veraset almak daha kolay :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Eski ehliyeti ni kaybettiysen ,,
Bankadan , pastaneden veya ziraat ATM sinden 15 tl yatır ehliyet için, dekontu al,,
Bunlarla birlikte bulunduğun yerdeki , nüfus müdürlüğüne git,, Şayet nüfusu çok olan yerde yaşıyorsan , randevu alarak git, randevuyu alo 199 dan alabilirsin kardeşim,,
ahahaha amirim acil bir durum var ben ehliyeti kaybettimde kayıp aranıyor ilanında bulunmak istiyordum :LOL:
Aynen kardeşim,, polislik bir durum yok, hükümsüzdür diye ilana da gerek yok,, en kısa sürede ehliyeti , kayıptan yenileyince , seri no vesaire bunlar değişir,, ve eski ehliyeti ile ilgili hiç bir sorumluluğu kalmaz,,Cezayi müeyyide ile karşı karşıya kalınmaz,,Sistem baya değişmiş
hocam özel değilse senin meslek nedir ?Eski ehliyeti ni kaybettiysen ,,
İstihbarat ,,, :)hocam özel değilse senin meslek nedir ?
Dayı sende hükümet gibisin maşallah Allah başımızdan eksik etmesin :)Aynen kardeşim,, polislik bir durum yok, hükümsüzdür diye ilana da gerek yok,, en kısa sürede ehliyeti , kayıptan yenileyince , seri no vesaire bunlar değişir,, ve eski ehliyeti ile ilgili hiç bir sorumluluğu kalmaz,,Cezayi müeyyide ile karşı karşıya kalınmaz,,
Eyvsllah kardeşim,, :)Dayı sende hükümet gibisin maşallah Allah başımızdan eksik etmesin :)
İlk algimida yeni çipli olandıYeni ehliyetimi kaybettin eski ehliyetimi ?