Yeni mi aldınkasa yerlerdeydi 20 falandi gelenide uste attim 167.5
3. per oynanirken de uzatma olmazsa zorYeni mi aldın
Fazla tercih hataları var her iki takımın bjk önde ama son çeyrek stresi yaşıyor3. per oynanirken de uzatma olmazsa zor
@Joga Bonito oylamasına baktıysan orada önerdim bu maça girmeyin fenere ters gelir kupona almauın alıraanızda alt alın diye ne çıktı skor bakamadımYakti beni karsiyaka . Son 48 saniye 4 kere ucluk denedi girmedi yatirdi 3 sayidan off
80.72 bitti . 3.ceyrek biraz duzgun oynasaydi iki takim cok rahat gelmisti . Yazik oldu kupona . parasiz kaldik sadece :)@Joga Bonito oylamasına baktıysan orada önerdim bu maça girmeyin fenere ters gelir kupona almauın alıraanızda alt alın diye ne çıktı skor bakamadım
Sağlık olsun80.72 bitti . 3.ceyrek biraz duzgun oynasaydi iki takim cok rahat gelmisti . Yazik oldu kupona . parasiz kaldik sadece :)
Dediğin gibi nasipBiraz ara vermem lazım cok batiktayim . Hayirlisi olsun hakkimizda . Fener macinda kadroda vesely ile datomenin olmayacagini bilseydim almazdim ust zaten . Nasip bu isler
Aynen oyle sabirsiz davranıyorum daha cabuk kazanma hırsı insani daha kotu ediyorDediğin gibi nasip
Kendşme kupon yaparım gelmez öneririm gelir. Kısmet işte ama forum sayesinde öğrendiğim birşey varsa sabırrrr
TÞoparlayana kadar yarismalari takip edrrim artik :ROFLMAO::ROFLMAO:Bugünde 3 maç yorumladık ikisini canlı önerdik arkasında durduk 3de 3 oldu ama ya nasip olmuyor oynamak ya da para olmuyor olsa 3 maça 500 sallasan dönecek şans ama işte kısmet. Döner be reis dönsün yani inşallah;);););)