dep dunya kadar gol harcadı çok ararlar o pozısyonları şımdi
geçen gün 9600 çektik belge istemedıler bugun 7000 çekım talebı verdım belge ıstıyorlar yav ne bu
1 saate onaylanıyorgeçen gün 9600 çektik belge istemedıler bugun 7000 çekım talebı verdım belge ıstıyorlar yav ne bu
geçen gün 9600 çektik belge istemedıler bugun 7000 çekım talebı verdım belge ıstıyorlar yav ne bu
bro bu e devlettem qr kodlu ıkametgah nasıl alınıyor1 saate onaylanıyor
E devlete gir ikametgah yaz kişi talebi diyorsun pdf olarak iniyor sonra siteye atıyorsunbro bu e devlettem qr kodlu ıkametgah nasıl alınıyor
kimlik ve ikametgah yolladım ikisi yetıyor heralde.E devlete gir ikametgah yaz kişi talebi diyorsun pdf olarak iniyor sonra siteye atıyorsun
kimlik ve ikametgah yolladım ikisi yetıyor heralde.
Aynen ikisi yeterkimlik ve ikametgah yolladım ikisi yetıyor heralde.
bildirim gelmiş ona tıkladım kımlık ıstedı on arka yolladım sonrakı sayfada ıkametgah ıstedı onuda yukledım sonra otomotıkmen belgeler basarıı bır sekılde yollandı dedıSöylemediler mi ne istediklerini ?
bildirim gelmiş ona tıkladım kımlık ıstedı on arka yolladım sonrakı sayfada ıkametgah ıstedı onuda yukledım sonra otomotıkmen belgeler basarıı bır sekılde yollandı dedı
çabuk onaylanır belki akşamı bulmazbildirim gelmiş ona tıkladım kımlık ıstedı on arka yolladım sonrakı sayfada ıkametgah ıstedı onuda yukledım sonra otomotıkmen belgeler basarıı bır sekılde yollandı dedı
İptalGooool