Sağlık olsun hint den güzel aldık :)
Sağlık olsun hint den güzel aldık :)
Kucuk Ayyas senin takio ettigin mactan ne gelir
Dahada iyisi hiç içmemek halen etkisi var tiskiniyorum nasıl içiyorsunuz böyle iğrenç şeyleri dünyanın en güzel içeceği sudurBence bünyeye göre değişiyor.Genelde ağır alkollü içkiler her zaman kullanmam ama içeceğim zamanda jack veya jb red labelı içemiyorum mesela.Hiç viski vodka uğraşma al biranı otur keyiflen @FastGhost gibi abartmamak kaydıyla
Viski sek icilir. Hep bir arayış, hep bir arayış tabii :)Viskiyi bir de Schweppes Toxic ile deneyin daha iyi bir tat yok dünya da
Viski sek içilmez.Viski sek icilir. Hep bir arayış, hep bir arayış tabii :)
afiyet olsun . sigara değilde iyi bir puro ile insana adirana lima, kate upton ikilisiyle kıyaslanacak keyif verdirir.Ne geceydi aklıma geliyor midem bulanıyor şuan ki kafayla ama dün çok güzeldi o kafayla öncede soğuktu içmeden önce içtikten sonra yağmur yağıyordu arkadaşımla geziyorduk o soğukta bide yağmur yağıyor düşünün dudaklarimi his etmiyordum sigarada içtim inanılmaz şekilde içime çekiyordum dumann dün çok güzeldi şuan midem bulaniyor basım ağırıyor 3 bardak nasıl böyle yapar anlamiyorum ıyyyy içmeyin abi sağlık kadar önemli birşey yok @FastGhost dün karşılıklı içmek isterdim seninle kafam pilot gibiken bile siz aklimdaydiniz @Dede @emana22 @FastGhost @BARON NECMİ @Colonel Emrah abi ile Mustafa abi ile espirilerin havada uçuştuğu sohbetler aklıma geliyordu guluyordum dede ile colonel aklıma geliyordu çok içme dediği dedeye yılbaşı gecesiydi ondan önceki gündü ne dedeye çok içme dediği bide jb gönderdiği aklıma geliyor belki saçma ama aklıma geliyordunz hiç kimse alınmasın herkesi seviyorum aklıma gelen abilerim bunlardır ama asla bidaha icmiyecem sabaha kadar uyuyamadim midem bulanıyor herşeyden dünkü çok güzel geçen gece yüzünden
Viski sek içilir,Viski sek içilmez.
Viski, kadınla içilir.
Teşekkürler abim aynen öyle his etire bilir o anafiyet olsun . sigara değilde iyi bir puro ile insana adirana lima, kate upton ikilisiyle kıyaslanacak keyif verdirir.
Bırak seki abi dünyamız kaydı o lanet yüzündenViski sek içilir,
Kadın viskinin cilasıdır.
Ne geceydi aklıma geliyor midem bulanıyor şuan ki kafayla ama dün çok güzeldi o kafayla öncede soğuktu içmeden önce içtikten sonra yağmur yağıyordu arkadaşımla geziyorduk o soğukta bide yağmur yağıyor düşünün dudaklarimi his etmiyordum sigarada içtim inanılmaz şekilde içime çekiyordum dumann dün çok güzeldi şuan midem bulaniyor basım ağırıyor 3 bardak nasıl böyle yapar anlamiyorum ıyyyy içmeyin abi sağlık kadar önemli birşey yok @FastGhost dün karşılıklı içmek isterdim seninle kafam pilot gibiken bile siz aklimdaydiniz @Dede @emana22 @FastGhost @BARON NECMİ @Colonel Emrah abi ile Mustafa abi ile espirilerin havada uçuştuğu sohbetler aklıma geliyordu guluyordum dede ile colonel aklıma geliyordu çok içme dediği dedeye yılbaşı gecesiydi ondan önceki gündü ne dedeye çok içme dediği bide jb gönderdiği aklıma geliyor belki saçma ama aklıma geliyordunz hiç kimse alınmasın herkesi seviyorum aklıma gelen abilerim bunlardır ama asla bidaha icmiyecem sabaha kadar uyuyamadim midem bulanıyor herşeyden dünkü çok güzel geçen gece yüzünden
Chrome çökmüş Türktelekom batık falan diyorlarBeyler İnterneti yavaşlayan var mı?
Whatsapp girebiliyorum birde foruma sözleşmem dolsun Türknet'e devam.Chrome çökmüş Türktelekom batık falan diyorlar
Ben ev internetiyle sadece whatsappa girebiliyorum amkWhatsapp girebiliyorum birde foruma sözleşmem dolsun Türknet'e devam.
Harbi sizde de mi öyle ya ben boyle işin. Wpden mesaj gidiyor internete giremiyorum lanet gelsin TurktelekomaBen ev internetiyle sadece whatsappa girebiliyorum amk
Teşekkürler:)hiç afiyet olmadı amaAfiyet olsun @Aydin2121 hayat içince güzel :)