Ne geceydi aklıma geliyor midem bulanıyor şuan ki kafayla ama dün çok güzeldi o kafayla öncede soğuktu içmeden önce içtikten sonra yağmur yağıyordu arkadaşımla geziyorduk o soğukta bide yağmur yağıyor düşünün dudaklarimi his etmiyordum sigarada içtim inanılmaz şekilde içime çekiyordum dumann dün çok güzeldi şuan midem bulaniyor basım ağırıyor 3 bardak nasıl böyle yapar anlamiyorum ıyyyy içmeyin abi sağlık kadar önemli birşey yok @FastGhost dün karşılıklı içmek isterdim seninle kafam pilot gibiken bile siz aklimdaydiniz @Dede @emana22 @FastGhost @BARON NECMİ @Colonel Emrah abi ile Mustafa abi ile espirilerin havada uçuştuğu sohbetler aklıma geliyordu guluyordum dede ile colonel aklıma geliyordu çok içme dediği dedeye yılbaşı gecesiydi ondan önceki gündü ne dedeye çok içme dediği bide jb gönderdiği aklıma geliyor belki saçma ama aklıma geliyordunz hiç kimse alınmasın herkesi seviyorum aklıma gelen abilerim bunlardır ama asla bidaha icmiyecem sabaha kadar uyuyamadim midem bulanıyor herşeyden dünkü çok güzel geçen gece yüzünden