Kardeşim kesinlikle katılıyorum,, Lakin adamı olan Kaymakamı da bağlıyor,, Siyasi veya herhangi bir gücü olan , cezadan yırtıyor, olan yine garibana , bize oluyor,,Güzel diyon da kardeşim kasaya para lazım bu cezaların artma sebebi bu. Maddi suçlara da artık hapis cezası kalkıyor onlar da para cezası oluyor. Yani dolandırıcılık, hırsızlık, rüşvet, zimmet bunlara artık sadece para cezası olacak. Hal böyle iken devletin kaymakamı valisi cezayı onamamazlik etmez
İcimi rahatlattın valla :) kaymakamı her turlu ayarlarız belediye baskanı da ayarlarız ama asıl konu su ki yuz kızartıcı ceza ile ben nasıl kaymakama gidelim diyecegim babama veya amcama :) direk muhattapa almaz beniKardeşim kesinlikle katılıyorum,, Lakin adamı olan Kaymakamı da bağlıyor,, Siyasi veya herhangi bir gücü olan , cezadan yırtıyor, olan yine garibana , bize oluyor,,
o işin başka boyutu tabi haklısın :)Kardeşim kesinlikle katılıyorum,, Lakin adamı olan Kaymakamı da bağlıyor,, Siyasi veya herhangi bir gücü olan , cezadan yırtıyor, olan yine garibana , bize oluyor,,