- 28 Nis 2018
- 359
- 319
Çekiliş yapılacak mı @FastGhost dm den yazdım sana
15 DK doldugunda 6 kişi begenmişti sadece umarım not alınmıştır..Çekiliş yapılacak mı @FastGhost dm den yazdım sana
dakikalar mevcut ondan yana sıkıntı olmaz gelir görür şimdi fastghost15 DK doldugunda 6 kişi begenmişti sadece umarım not alınmıştır..
istihbarat iyi diyosun heee hımm begendimm severim istihbarat şeysilerinidakikalar mevcut ondan yana sıkıntı olmaz gelir görür şimdi fastghost
hak yememek diyelim :) fastghost çılgındır ama adaleti sever ben de onu severimistihbarat iyi diyosun heee hımm begendimm severim istihbarat şeysilerini
what is the mean adalet ? what ? Adalet diye bişey yoktur inanmam.hak yememek diyelim :) fastghost çılgındır ama adaleti sever ben de onu severim
Listede kimler vardı modumKazananlar
@Razor
@tkanka
@BeşiktaşJK
@resi0406
@Yunus1884
tarafıma jeton numaralarınızı gönderin 20 TL dağıtılacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 57983
Çekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
razorListede kimler vardı modum
Listede yokumrazor
resi0406
yunus1884
tahin34
beşiktaşjk
tkanka
areyouhappy
Liste biraz sıkıntılı zaten 15 dakıka begenme kuralını gozden kaçmıs gibi gorunuyorListede yokum
beğenmemişsin ki listede olasınListede yokum
Sıkıntı değilde ben ilk begenenleedenimListe biraz sıkıntılı zaten 15 dakıka begenme kuralını gozden kaçmıs gibi gorunuyor
o halde sizin şansınızı kıralımmmm ben devir ediyorum size Lütfen buyrun.Şansınız açılsın.Kazanan arkadaşlara tebrikler etkinlik için teşekkürler @overci55 kesene bereket yine 6 kişinin girdiği çekilişten bile çıkmamayı başarmışım
Sen diyorsan doğrudurbeğenmemişsin ki listede olasın
bende kuponu begenmıs gorunuyorsun 19:35teSıkıntı değilde ben ilk begenenleedenim