Eyvallah abicimDogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara
Eyvallah abicimDogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara
eyvallah broDGKO bro
Sağol ustad. Bakalım betmoon otomatik ekleniyordu bu sefer ekleme yok umarım yarın eklenir.Mutlu yıllar hocam , grand benımde dogum günüme yakın bonus alımımı kapatıp vermemişti çok fazla yatırımım vardı
Betmoon bu yıl cimrileşti. Geçen yıl 100 tl nakit vermişti, 3 aylık arkadaşıma 650 tl nakit vermişti. Benim bu yıl çok daha fazla yatırımım oldu 50 tl verdi.Sağol ustad. Bakalım betmoon otomatik ekleniyordu bu sefer ekleme yok umarım yarın eklenir.
saat kaçta ekledi betmoon ustadBetmoon bu yıl cimrileşti. Geçen yıl 100 tl nakit vermişti, 3 aylık arkadaşıma 650 tl nakit vermişti. Benim bu yıl çok daha fazla yatırımım oldu 50 tl verdi.
varmı site hatırlatatabileceğin.Betmoon bu yıl cimrileşti. Geçen yıl 100 tl nakit vermişti, 3 aylık arkadaşıma 650 tl nakit vermişti. Benim bu yıl çok daha fazla yatırımım oldu 50 tl verdi.
Geçen yıllar gece kontrol etmemiştim ama bu yıl gece 1 gibi baktığımda ekliydi hatırlıyorumsaat kaçta ekledi betmoon ustad
banada 1 e kadar ekleniyodu sanırım vermicekler cok oynayamadım betmoondan zaten bu yılGeçen yıllar gece kontrol etmemiştim ama bu yıl gece 1 gibi baktığımda ekliydi hatırlıyorum
Belli olmaz belki arayıp verir, arıyolardı eskiden dgko diye. Hatırladığım bildiğim çok bi büro yok. Grandbetting duyardım hep 200 veriyo iye o kadarbanada 1 e kadar ekleniyodu sanırım vermicekler cok oynayamadım betmoondan zaten bu yıl
hattım servis dısı faturadan işte şansıma :)Belli olmaz belki arayıp verir, arıyolardı eskiden dgko diye. Hatırladığım bildiğim çok bi büro yok. Grandbetting duyardım hep 200 veriyo iye o kadar
Umarım ekler kral, eklemezse ayıp ederhattım servis dısı faturadan işte şansıma :)
o da chattan ıstenıyo artıkSağol ustad. Bakalım betmoon otomatik ekleniyordu bu sefer ekleme yok umarım yarın eklenir.
harbimi kanka ?o da chattan ıstenıyo artık
aynen chate baglan bı sor baska bı yerde oyle yazmıslardıharbimi kanka ?
Yarın da benim doğum günü doğum gününü kutluyorum nice mutlu senelere 1xe baktın mı gelmiş mi