yok yok değil yeni serisi o bizim baktığımız eski seri. Bu yeni serisi fiyat normalmişBaskanim fiyatta yanlislik yok urun kalmamis vatanda fiyati guncellememisler. Cok eski bir urun bu
yok yok değil yeni serisi o bizim baktığımız eski seri. Bu yeni serisi fiyat normalmişBaskanim fiyatta yanlislik yok urun kalmamis vatanda fiyati guncellememisler. Cok eski bir urun bu
Ya özelliklerini yanlis yaziyor ya da farkli bisey var. Su an ozellikleri atili bilgisayar sifiri piyasada yok zaten. 2. Elide 1000 1100 lira ortalamayok yok değil yeni serisi o bizim baktığımız eski seri. Bu yeni serisi fiyat normalmiş
o degilde site ne zaman düzelir acayip kasıyor vpn ile4-5 güne alıcısı çıkmazsa haber et. Pazarlık sünnettir. Donanımhaber ölücüsü dede:)
Yok yok özellkler bunlar . Dell laptoplar hem kaliteli oluyor o yüzden fiyat böyle . Bizim baktığım Eski seri Bu yenisi. Şubatta çıkmış laptop .Ya özelliklerini yanlis yaziyor ya da farkli bisey var. Su an ozellikleri atili bilgisayar sifiri piyasada yok zaten. 2. Elide 1000 1100 lira ortalama
o degilde site ne zaman düzelir acayip kasıyor vpn ile
Yok hacı ben anlatamıyorum sizeHayırlı satışlar fakat 3. Nesil işlemci var üzerinde o fiyata biraz zor hocam
Hacı ben zaten 3. Nesil olduğunu belirttim. Laptop 7. Nesil güncellemelerini aldığı için 7. Nesil ile aynı çekirdel uyumu olduğu için dell ve driver uygulamalarında 7. Nesil gösteriyor dedim. İntel ise 6 gösteriyordu son güncellemeden önce. Fark ettiysen 7. Nesil chipset yüklü. Yani 7. Nesil ile farkı parçası bıraz daha eski ve ismi değişik. Eğer kullanmış olsan 7. Nesil ile pek bir farkı olmadığını saptarsın. Detaylı araştırma yaparsan 2.5ghz olayının boost ile 3.1e yükseldiğini ve 6-7. Nesilden farkı olmadığını görürsün. Ben bu pc 2 yıllık pc değil derken boşuna söylemiyorum. Ve şuan i5 3210m fiyatı 220 dolardır. Sebebi ise 7. Nesil uyumlu olmasıdır.I5 3210m islemci yazmiyo musun @acarbey02400 sonra anlatamiyorum diyosun 7. Nesil islemci i5 7200 7110 vs. modeli senin bilgisayarinib güncellemeleri almasi 7. Nesil oldugu anlamina gelmez. Laptopub verdigin bilgilerle i5 3.nesil
Var 1-2 müşteri. Çok şükür ülkede pcden anlayan insanlar var. Hp'nin neden bu kadar iyi kazanmasına şaşmamalı.Peki kardeşim insallah istediğin fiyata satarsin.
Peki kardeşim söyledigin gibi olsun. Bizler anlamiyoruz. Sensin.Var 1-2 müşteri. Çok şükür ülkede pcden anlayan insanlar var. Hp'nin neden bu kadar iyi kazanmasına şaşmamalı.
Hacı kusura bakma sinirlendirdinPeki kardeşim söyledigin gibi olsun. Bizler anlamiyoruz. Sensin.
Üst modeli bu ilk yazılarımda belirttim.bilgisayarın gerçek fiyatı 20 bin sen 2 bine mi satıyorsun banada anlatırmısınız