- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Ghajini de cok iyi 3 idiotı izlemedim ama en cok da onu seviyorlar bakalım izlerim bayram da zaman cok :)3 idiot , ghajini, her çocuk ozeldir filmleri falan muhtesem abi ya ben baya düştüm o adama
Ghajini de cok iyi 3 idiotı izlemedim ama en cok da onu seviyorlar bakalım izlerim bayram da zaman cok :)3 idiot , ghajini, her çocuk ozeldir filmleri falan muhtesem abi ya ben baya düştüm o adama
ezel harıka...İlk Sinemaya gittiğim Film ToyStory 1 :)
Hala izlememiş olanlar için kendi şahsi arşivimden
Dİzi :
Yabancı :Lost - Game Of Thrones ve Dexter
Türk : Ezel
Film :
Yabancı : Matrix - Yüzüklerin Efendisi Serisi - Yeni Hayat - Alkatrazdan Kaçış - Esaretin Bedeli - İhtiyarlara yer yok - İnception - YapayZeka - Revenant - İnception - Django
Türkçe : Yok
Hint Filmi : Bajrangi Baijan - Drisyam ( İzlediğim en iyi filmlerden )
Haklısın dayı tiyatro bencede önemli ayrı bir kültür. Gelecek nesillerimize aşılamamız lazım, şehir hayatından aklımıza gelmiyor bile artık. İlk gittiğim 3 baba hasandı fazla görsel vardı ama en sonda hayrola kayrolaya gittim çok iyiydi. Arasında 12 sene olmuş başkada gitmedim hiç :)Şöyle düşünüyorumda, (az önce sahur yaptım , devam da ediyorum yapmaya)
Gerçekten sinema benim için çok şey ifade ediyor,, Hani bazı arkadaşlarımız sağ olsun, güzel ifade şeklin var diyor ,gogo dayı :)
Güzel ifade etme yeteneğim sanırım, okumaktan ziyade, izlediğim filmlerdeki diyaloglara çok önem vermemden kaynaklanıyor,,
İlk gittiğim sinemayı , sinema filmini hatırlayamıyorum,, Ama Ankara’ da öğrenci iken ( 6 yıl) gittiğim sinema salonları dün gibi aklımda,,
Metropol sineması , Ankara’da ilk kapısından içeri girdiğim Sinema idi,, Bunu Konur Sokaktaki Megapol, daha sonra Büyülü Fener ve ismini hatırlayamadığım diğer Sinema salonları takıp ediyordu,, ( Kurtuluştaki 3 film Birdeni saymıyorum:) )
Beni etkileyen , sanırım lise 1 de iken , gitmiş olduğum ilk tiyatro gösterisiydi, Oyunun ismi ‘Küçük Bakkallar , Süpermarketlere Karşı’ olmalıydı sanırım,, Çok etkilenmiştim , yerim önlerde idi ama en önde değildi,, Zaten en önde izlenmez, Kafamız ve boynumuzu ağrıtır,, Mini etekli bir oyuncu vardı, otururken bacak bacak üstüne atarken , bacağını her değiştirdiğinde , aklımız farklı yerden de çalıştığı için , kalbimiz hop oturur , hop kalkardı :)
Şaka bir tarafa çok keyif almıştım , tiyatronun büyülü havası altında,,
Neyse son izlediğim film Benim de Ayla idi,, Ne zamandır fırsat bulup gidememişiz Sinemaya, Lara sinemasında Jony’e gideriz artık :)
Arkadaşlar , yaşımız kaç olursa olsun Tiyatroyu kesinlikle ihmal etmeyelim,, Canlı canlı izlemeye gidelim,,
Şimdi genç iken ne kızlarla gitmişsindir o 6 yıl boyuncaŞöyle düşünüyorumda, (az önce sahur yaptım , devam da ediyorum yapmaya)
Gerçekten sinema benim için çok şey ifade ediyor,, Hani bazı arkadaşlarımız sağ olsun, güzel ifade şeklin var diyor ,gogo dayı :)
Güzel ifade etme yeteneğim sanırım, okumaktan ziyade, izlediğim filmlerdeki diyaloglara çok önem vermemden kaynaklanıyor,,
İlk gittiğim sinemayı , sinema filmini hatırlayamıyorum,, Ama Ankara’ da öğrenci iken ( 6 yıl) gittiğim sinema salonları dün gibi aklımda,,
Metropol sineması , Ankara’da ilk kapısından içeri girdiğim Sinema idi,, Bunu Konur Sokaktaki Megapol, daha sonra Büyülü Fener ve ismini hatırlayamadığım diğer Sinema salonları takıp ediyordu,, ( Kurtuluştaki 3 film Birdeni saymıyorum:) )
Beni etkileyen , sanırım lise 1 de iken , gitmiş olduğum ilk tiyatro gösterisiydi, Oyunun ismi ‘Küçük Bakkallar , Süpermarketlere Karşı’ olmalıydı sanırım,, Çok etkilenmiştim , yerim önlerde idi ama en önde değildi,, Zaten en önde izlenmez, Kafamız ve boynumuzu ağrıtır,, Mini etekli bir oyuncu vardı, otururken bacak bacak üstüne atarken , bacağını her değiştirdiğinde , aklımız farklı yerden de çalıştığı için , kalbimiz hop oturur , hop kalkardı :)
Şaka bir tarafa çok keyif almıştım , tiyatronun büyülü havası altında,,
Neyse son izlediğim film Benim de Ayla idi,, Ne zamandır fırsat bulup gidememişiz Sinemaya, Lara sinemasında Jony’e gideriz artık :)
Arkadaşlar , yaşımız kaç olursa olsun Tiyatroyu kesinlikle ihmal etmeyelim,, Canlı canlı izlemeye gidelim,,
Anlara diyorum , avucumun içi gibi bilirim, aşağı Ayrancı , Yukarı :))))Şimdi genç iken ne kızlarla gitmişsindir o 6 yıl boyunca
Hani ortada bitene park varAnlara diyorum , avucumun içi gibi bilirim, aşağı Ayrancı , Yukarı :))))
Kardeşim kesinlikle tiyatro bambaşka bir şey,, Sahnede izlerken pür dikkat etmek gerekiyor, çünkü kaçırdığın sahneyi izleyebileceğin an yok, yanı tekrarı ( Futbol maçı izlerken, pozisyon kaçırsak hemen tekrarı geliyor :) ) Çanlı performans izlemek gerçekten çok ayrı ve Harika bir şey,,Haklısın dayı tiyatro bencede önemli ayrı bir kültür. Gelecek nesillerimize aşılamamız lazım, şehir hayatından aklımıza gelmiyor bile artık. İlk gittiğim 3 baba hasandı fazla görsel vardı ama en sonda hayrola kayrolaya gittim çok iyiydi. Arasında 12 sene olmuş başkada gitmedim hiç :)
Evet dayı aynen birde tiyatroda verilmesi gereken mesaj canlı görselle çok daha anlamlı oluyor. Levent Kırca ne kadar erken bırakıp dijitale geçsede hala skeçleri bence tiyatro sahnesine oyun olur. Aklıma geldi bir tane paylaşmak istedim adam kaç sene öncesinde espriye dökmüş şuan yaşadığımız ironik yaşamı :)Kardeşim kesinlikle tiyatro bambaşka bir şey,, Sahnede izlerken pür dikkat etmek gerekiyor, çünkü kaçırdığın sahneyi izleyebileceğin an yok, yanı tekrarı ( Futbol maçı izlerken, pozisyon kaçırsak hemen tekrarı geliyor :) ) Çanlı performans izlemek gerçekten çok ayrı ve Harika bir şey,,
Çok güzeldi kardeşim,, Olacak olacak olacak o kadar,, Olacak olacak olacak o kadar,,Evet dayı aynen birde tiyatroda verilmesi gereken mesaj canlı görselle çok daha anlamlı oluyor. Levent Kırca ne kadar erken bırakıp dijitale geçsede hala skeçleri bence tiyatro sahnesine oyun olur. Aklıma geldi bir tane paylaşmak istedim adam kaç sene öncesinde espriye dökmüş şuan yaşadığımız ironik yaşamı :)
Çok güzel bir tavsiye kardeşim,,Kitaplar ile pek aram yoktur ama mutlaka bu kitabı okuyun
Açıklama
Sil Baştan, Ken Grimwood tarafından yazılmış ilk kez 1987 yılında Arbor House tarafından yayınlanmış olan romandır. Kitap 1988 yılında Dünya Fantezi En İyi Roman Ödülünü kazanmıştır.Vikipedi
Yazar: Ken Grimwood
Türler: Roman, Bilim Kurgu, Fantastik Kurgu
KULLANICILAR ŞUNLARI DA ARADI
Kesinlikle değerlendireceğim kardeşim ,,Hbo 'nun yayınladığı chernobaly mini serisi benden önce yazan oldu mu bilmiyorum ama mükemmel bir yapım olmuş kesinlikle izlemenizi öneririm. Oyuncu seçimleri o kadar güzelki hiçbir oyuncu rolünde sırıtmıyor konusu zaten güzel şu ana kadar 3 bölüm yayınlandı bakabilirsiniz.