Daha bişi bitmiş değil . yeni basladı periyot40ı geçen maç oldu an itibariyle o da @barish a patladı. maalesef. @LeadeRJacK @mosquitos42 @emana22
Daha bişi bitmiş değil . yeni basladı periyot40ı geçen maç oldu an itibariyle o da @barish a patladı. maalesef. @LeadeRJacK @mosquitos42 @emana22
teşekkür ederim bilgi icindurum şuan iyi devam ediyor 2 per alt oldu. şimdi rusya u19 başlayacak 2 dakika sonra
Sen hangi maçtan bahsediyon dayıoğlu . beyaz rusya macı yokki benim kuponda28 saniye var 40 da duruyor 1 sayı olmaz rusya boş döner hadi be @barish
yok senle birlikte barışıda totemledim de bak 41 çıktı belarus maçında tüh be ulan rusya boş geçicekti son hucumu beSen hangi maçtan bahsediyon dayıoğlu . beyaz rusya macı yokki benim kuponda
43 cıktı . barıştada yoktu o maç diye hatırlıyorum yanlısmıyımyok senle birlikte barışıda totemledim de bak 41 çıktı belarus maçında tüh be ulan rusya boş geçicekti son hucumu be
Vardı diğer kuponda yattık43 cıktı . barıştada yoktu o maç diye hatırlıyorum yanlısmıyım
vardı bi kuponunda son maçı oydu olmadı :(43 cıktı . barıştada yoktu o maç diye hatırlıyorum yanlısmıyım
hadi totemRusya basladı bakalım umarım ilk periyotu alır