- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
5.25 14
İki taraf icinde ortada iyi gidiyor :) su konudan konuya gecme Allah askına kafa bırakmadın12 6.30 yavas la 26 yi gecin birakin 40 atmayin :)
kanka beynim yandi senin sistem sayesinde omrumde takip etmedigim kadar basket takip ettim bugun :) disari cikicam arkadaslarin cagirio fransayi bekliom baya zevkli oluo boyle :)İki taraf icinde ortada iyi gidiyor :) su konudan konuya gecme Allah askına kafa bırakmadın
İns oyle olur bakalım foruma hareketlilik verdik amk :) @LeadeRJacK kupon gelirse @Cesur87 u katma cekilise o benim :)atamazlar bunlar 41. 25ide geçerler her per. 2nizde kazanırsınız @LeadeRJacK @emana22 tabi son saniyeye kadar sinerjiye devam.
Aynen kanka bu konuda leaderin kupon gelirse hakeden biri var karistirmiyim ortaligi leader nasil.dagitirsa :)İns oyle olur bakalım foruma hareketlilik verdik amk :) @LeadeRJacK kupon gelirse @Cesur87 u katma cekilise o benim :)
Durumu kötümü knk14 TIMEOUT
SURE: 05.30
iyi iyi 2 tarafıda wonlatıcaz sorun yok şuanDurumu kötümü knk
Hahah git la git valla benim de beynim yandı :)kanka beynim yandi senin sistem sayesinde omrumde takip etmedigim kadar basket takip ettim bugun :) disari cikicam arkadaslarin cagirio fransayi bekliom baya zevkli oluo boyle :)
:) kac saattir yemek molasi 15 dk harici 2 lik ucluk 4 dk 5 dk istifa edicem sinerji birliginden :)Benimde beynim yandı @Cesur87 bi ara 2i maçıda takip ediyordum birini izleyip birini similasyondan takip ettim. allahtan rusya u19 çabuk çekti fişide diğer maça geçtim @LeadeRJacK @emana22