Aynen dedim ya canaria baskonia ve khimki çok kötü pana bu sene yanılmıyorsan daçka maçıyla 3. Deplasman maçını aldı bunlar hep hayal kırıklığı. Zalgiris buducnost ve daçkayı da eklersen ligin yarısı ediyor. Bu yıl sadece milano barça ve münih beklentimin üzerinde basketbol oynadıGeçen sene daha güzeldi eurolig bence bu sene kotu oynayan cok takım var.
İkinci yazdığım yorumda zalgiris sezonun en çok sayı attığı maçı oynar dedim. Canaria da euro leuge se bu sezon en düşik skorda kalan takım olur desim. Bu yorumum tutarsa senin legal gelir. Daçka bu sezonun bşr maçta en az skor bulanı 56 sayı ile zalgirisde csk karşısınsa 97 sayı bulmuş bakalım ne olacakÇok iyi masallah handikap da rahat geldi 19.5 daydı almadim onu :)
Legal iddada Dacka 157.5 ust zalgiris 160.5 alt aldim . Dacka yarim sayidan geldi bakalim zalgiris gelir mi
Zalgirisi bu kadar iyi olmasının sebebi bence leo vestermann . Adam sakkattken kaunas 75 e zor ulaşıyordu son 2.3 haftadır cok iyi basketbol oynuyorlarİkinci yazdığım yorumda zalgiris sezonun en çok sayı attığı maçı oynar dedim. Canaria da euro leuge se bu sezon en düşik skorda kalan takım olur desim. Bu yorumum tutarsa senin legal gelir. Daçka bu sezonun bşr maçta en az skor bulanı 56 sayı ile zalgirisde csk karşısınsa 97 sayı bulmuş bakalım ne olacak
Bor'un pazarını geçtik ama:)Zalgirisi bu kadar iyi olmasının sebebi bence leo vestermann . Adam sakkattken kaunas 75 e zor ulaşıyordu son 2.3 haftadır cok iyi basketbol oynuyorlar
Kısmet en azından canlı geldi. BŞYarim sayidan Dacka geldi 1.5 sayıdan da kaunas gitti :)