- 1 Ara 2018
- 1,200
- 529
Neyse size bol şans olsun bu dahakine ne zaman yaparsanız haberiniz olsun
hergün buradayız birlik ve beraberlik içinde bi şeyler yapmaya çalışıyoruz bugün olmazsa yarın katılır arkadaşlar yeterki seviye düşmesin farkımız ortaya çıksınOgrenci olan var calisan var . Gormeyen cok kisi var .sonradan pisman olacak olan var :)
mehmet haklısın artırabiliriz ama kimseye koymasın kardeşim belki dede biraz daha arttırabilir bilemem maksat biraz kazanabilirsek kazanalım :)Ödemeyi biraz arttirabiliriz bence abi ,
Sen katil kardeşim sana birsey demiyorum yanlış anlamaTamam teklif var ısrar yok . Herkese bol sans :)
Patron sensin abi :) ne dersen buradayizmehmet haklısın artırabiliriz ama kimseye koymasın kardeşim belki dede biraz daha arttırabilir bilemem maksat biraz kazanabilirsek kazanalım :)
O konuda demedim :) neyse onemi yok dostum . Sansimiz yanimizda olsunSen katil kardeşim sana birsey demiyorum yanlış anlama
top bundan sonra @Dede de arkadaşlarTamam teklif var ısrar yok . Herkese bol sans :)
estağfurullah kardeşim biz sadece abilik yapmaya çalışıyoruz forum da yoksa ne haddimizePatron sensin abi :) ne dersen buradayiz
Betco olcak heralde hocam lucky veya asusBir de eger basketbol kupon alacaksak site olarak wikybet i oneririm. Basketbol alt ustleri düşük baremden aciyor kazanmasi kolay olur orda
Maclari ben verecem:)Bunu bende düşünmüştüm ama herkes ayrı kafadan çalacak bu sefer ben para verdim bu maç olsun bu maç olsun öbürü dicek bu olmaz o olsun daha önce başka forumda denemek istediler bunu olmadı burda da olmaz bence illaki bişey çıkar