- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Forumun muhasebe isleri bana kaldi haydi burayida halledelim sevillayida getiririz :)
Forumun muhasebe isleri bana kaldi haydi burayida halledelim sevillayida getiririz :)
Çekim gelsin sana 60 TL atcam baskan 4 kişiye 15 er TLForumun muhasebe isleri bana kaldi haydi burayida halledelim sevillayida getiririz :)
@Felicilianolopez tebrikler . Diğer konuda b8z de ateşten patladık sen kazanmışsın sevindim
Tamam kardesim gelince atarim ben arkadaslara hepsinden aldim paparaÇekim gelsin sana 60 TL atcam baskan 4 kişiye 15 er TL
Real Madridden 4 çeyrekte kazandim efeste verdim ne degisik bir insanım anlamadimDediğim value buydu işte oynamak la oynamamk arasında gittim geldim
:)) sabah mesaiye gel diğer tarafaTamam kardesim gelince atarim ben arkadaslara hepsinden aldim papara
Yakinda paparam patlarsa 10 binlik rolling isterim:)) sabah mesaiye gel diğer tarafa
Ceza gelirse kendi aramızda toplarız herkes mesul bu işten:)Yakinda paparam patlarsa 10 binlik rolling isterim
:) kotuyu cagirmiyalim yine kazanir kupon dagitim yapariz olmazsa 3 kisiye boleriz 3 koldan saldiriiriz :)Ceza gelirse kendi aramızda toplarız herkes mesul bu işten:)
gelio gelio 3 yoldaTakla atar yere yatar kuma yatar Sevilla atar