Vermeni tavsiye etmemBen yattim ilk ceyrekten daeusafakaya verdim burde mac sonu darusafakaya vercem bakalim
Arkadaşlar bu maçı galatasaray alır zorlanır ama alır. Yine de bol şansDACKA YENER HANDIKAPLI ALIN CANLICILAR SALDIRIN
GALATASARAYLIYIM AMA GS BASKET TAKIMI TAKIM DEĞİLArkadaşlar bu maçı galatasaray alır zorlanır ama alır. Yine de bol şans
Olmadığını biliyorum fakat rakipde iki oyuncu dışında mücadele koyan yok.GALATASARAYLIYIM AMA GS BASKET TAKIMI TAKIM DEĞİL
Al bahsini inanıyorsan ama daçkanın yenmesi bile mucize tercih senin bol şansDACKA EN AZ 10 SAYI FARK ATAR
biraz erken bi yorum oldu bu gözükene göreEvet mola geldi 2.7 son 4.50 ms 145.5 alt gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Skor aldatıcı olabilir haklısın erken oldu biraz ama yine de maçı takip ettiysen fast break sayısı 25 maçta özellikle 1.çeyrek 2. Moladan sonra daçka 4 sayı gs 21 sayı üretti top kayıplarından. Bu kayığlar ikinci yarıda böyle devam etmez ve dçbu da skoru düşük tutar kaanatim bu yöndebiraz erken bi yorum oldu bu gözükene göre
bencede düşük skorlu bi maç olabılır ama takımlar bu kadar basit hata yaparken savunmada da iyi degiller aynı zamanda yüzdeli de atmıyorlar ona ragmen bu sayı cıktı 145.5 tan alt gelse şaşırmam bu karşılaşmada oda ayrı fazla mantık aramak dogru degil diye düşünüyorum bu maçtaSkor aldatıcı olabilir haklısın erken oldu biraz ama yine de maçı takip ettiysen fast break sayısı 25 maçta özellikle 1.çeyrek 2. Moladan sonra daçka 4 sayı gs 21 sayı üretti top kayıplarından. Bu kayığlar ikinci yarıda böyle devam etmez ve dçbu da skoru düşük tutar kaanatim bu yönde
Aynen kardeşim zaten yazdıklarımı baştan takip ettiysen 170 de çıkabilir 140da da kalabilir dedim maç önü enterasam bir maç olacal dedim ki öylede oldu ilk yarı itibarıyla 14e 8 top kaybı varbencede düşük skorlu bi maç olabılır ama takımlar bu kadar basit hata yaparken savunmada da iyi degiller aynı zamanda yüzdeli de atmıyorlar ona ragmen bu sayı cıktı 145.5 tan alt gelse şaşırmam bu karşılaşmada oda ayrı fazla mantık aramak dogru degil diye düşünüyorum bu maçta
Bol şans yüklü girmişsin inş gelir destwk olalım sanaBence maç skorerler baya sıcak 3 per 38.5 üst gelir herkese bol şans
bol şanslar yoruma katılmıyorum ama umarım öyle olur bende de total üst var 156.5Bence maç skorerler baya sıcak 3 per 38.5 üst gelir herkese bol şans
Evet ama yapacak bişey yok arkadaşımız için bir sinerji oluşturalım bencede dışardan her iki takımda düşük yüzdeli kaldı. Dua edelim top kayıpları devam etsin ya da dış şut yüzdelerini yukarı çeksinlerbol şanslar yoruma katılmıyorum ama umarım öyle olur bende de total üst var 156.5
Keşke ms 2 değerlendirseydin ama keşke dememek için destek olalım sana bşIlk 2 perıot izledım bakalım nasip