- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Eline daha doğrusu kalemine sağlık üstadım,, Söylediğin gibi aile olmanın gereği ne ise yapılmalı ki ailesel mutluluğumuz her daim kalıcı olsun,,üstad güzel yazmışssın hoş yazmışssın yazdıklarına katılıyorum ama uygulamada çok önemli doktor reçete yazmış ilaç vermiş hasta kullanmadıktan sonra bir anlamı yok bence .. art niyetli kişiler birbir elenecek forumdan ki eleniyorda forum da yanlış hareket konuşma yada vs bunun gibi bir durumla karşılaştımmı yazarım kimse kusura bakmasın hata yapılabilnir ama önemli olan o hatayı bir daha yapmamak mod arkadaşların görevleri çok ve ağır farkındayım ama forum üyelerine aynı eşitlikte olmalarını bekliyorum seversin sevmezsin ayrı konu .. yeri gelir kavga ederiz yeri gelir sevgi çemberi oluşur .. ama gruplaşma yaparsan çifte standart uygularsan o olmaz işte .. forumun iyiliği için konuşuyoruz madem ben son sözümü söyledim arkadaşlar ne ben kimseden üstünüm nede kimse benden madem aileyiz aile gibi davranalım o zaman birilerini karalamak birilerinin açığını ortaya çıkarmak bize yakışmaz ...