Sana tatil yaramış
Sana tatil yaramış
Sana tatil yaramış
İnşallah insallahBende hanımı çocuğu alıp kaçacam avşa semalarına 2 kupon kaldı @Kayatas
Kafam o kadar güzel ki normalde ayıkken 500 misli basmam alkol bas diyor basıyorum geliyor ama uyumassam biraz daha kasa 0 ı görecek acilen sızmam lazım..Ula sap Jose ye kaldı kupon ,getirir şimdi yedi kornerde bırakırsa umreye giderim bende @FastGhost :)
Aynen maçta yok, gerekte iyi uykular kardesimKafam o kadar güzel ki normalde ayıkken 500 misli basmam alkol bas diyor basıyorum geliyor ama uyumassam biraz daha kasa 0 ı görecek acilen sızmam lazım..
Kurtlandı götümüz sikilicez yaAynen maçta yok, gerekte iyi uykular kardesim
:)Kurtlandı götümüz sikilicez ya
O son birayı içmeyecektik... 10 liralık bira 900tl ye mal olacak
Amk 4 oran buluyorum zararına kupon bozuyorum ne anladım bende bu sikisten, ayigizda ne oluyorO son birayı içmeyecektik... 10 liralık bira 900tl ye mal olacak
O korner bahsinin amk ben ********** evlatları korner atmazlarAmk 4 oran buluyorum zararına kupon bozuyorum ne anladım bende bu sikisten, ayigizda ne oluyor
Umreden once oturup bi cay corba icelim yaUla sap Jose ye kaldı kupon ,getirir şimdi yedi kornerde bırakırsa umreye giderim bende @FastGhost :)
Her zaman kardeşim denk gelemedik biUmreden once oturup bi cay corba icelim ya
Yarin dukkanda olabilrim haberlesiriz abiHer zaman kardeşim denk gelemedik bi
Gitti artık ya inşallah sivasta yenilir tekten gitmesin bide gogo dayım beşiktaşa almıştıMs. 2. 2. Olucak hadi celta
3.5 te olmuyo gefonxin cok guzel sistem kuponuda gitti celta fos cikti bari besiktas yensin gogoya yarasinGitti artık ya inşallah sivasta yenilir tekten gitmesin bide gogo dayım beşiktaşa almıştı