Gooooolllll new yoekrkk
Hocam sen beni etiketlemissinde ben bise sorucakdim, bu bize sonnattigim kupom gelmezde kasan kac kaliyor yanlis anlamazsan soylermisin 0 laniomiosun yaniMls den geldi rolling içinde iyi oldu
3500 var şuanHocam sen beni etiketlemissinde ben bise sorucakdim, bu bize sonnattigim kupom gelmezde kasan kac kaliyor yanlis anlamazsan soylermisin 0 laniomiosun yani
Hocam Amerika de cali macını 70 den sonra gör gollet tıkır tık r3500 var şuan
He oyle mi nazar degmesin son sorum , ben burdayimda zaten heosi bitene kadar bu son attigin fotodaki kuponlarin bazilari gelirsemi odul veriyorsun? Yoksa diger kupona goremi.3500 var şuan
Ödülleri vericem zaten etiketlediklerime son kuponlar gelsede gelmesedeHe oyle mi nazar degmesin son sorum , ben burdayimda zaten heosi bitene kadar bu son attigin fotodaki kuponlarin bazilari gelirsemi odul veriyorsun? Yoksa diger kupona goremi.
Insallah gelir de sadece merak ettim hani sandimki kasani bu attigin maclara bastin mesajlari okumadimda,nekadar felan kasa o yuzden sordum yardiriyorum simdi.Ödülleri vericem zaten etiketlediklerime son kuponlar gelsede gelmesede
Kasayi atarmiyim naptin :)Insallah gelir de sadece merak ettim hani sandimki kasani bu attigin maclara bastin mesajlari okumadimda,nekadar felan kasa o yuzden sordum yardiriyorum simdi.
Yanlis anlamisim kusura bakmaKasayi atarmiyim naptin :)