3835Tebrikler bol kazançlar net ne aldın acaba
Golll catolicaSanırım cevrim var bonuslar kismi hala %50 sunlari aldim bakalim mls maclari iy 1.5 üst digerleri canli zaten ms 1.5 üst
Ekli dosyayı görüntüle 24589
Yat sen yat çok yoruldunGolll catolica
Daha rollingi wonluyucaz ;)Yat sen yat çok yoruldun
Sıkıntı değil dostum baştan beridir destek olanlari ekledim zaten aile her zaman önemlidir ;)@gefonax kusura bakma porto macina bakamadim misfir geldi cardaga gectik de netimde yoktu odule layik gorudugun icin tesekkur ederim.fakat zararin varsa bana atma olur mu icinden geliyorsa atarsan cok sevinirim ne bekloyoruz onlara bakiyim
Çevrim var sanirim yada bug da kaldi %50 görünüyor cevrim kupon yaptım resimdekileriDevam mı edıyoruz
Şyle diyim Allah senin gibi insanlarin omrunu uzatsin diyorum su dusunceye sahipsin ya baskan. Hayirlisi neyse o olsun o yeterli hepimiz icin.Sıkıntı değil dostum baştan beridir destek olanlari ekledim zaten aile her zaman önemlidir ;)
Şyle diyim Allah senin gibi insanlarin omrunu uzatsin diyorum su dusunceye sahipsin ya baskan. Hayirlisi neyse o olsun o yeterli hepimiz icin.
Fakat kupondaki maclarin yani 38dk oncrki maclarin kg felan ne oldugunu aciklamamissin veyada gozukmuyor 3 mac buldum soylemrisin ne bekliyelim