İlk yarı kesim olacak bence 30
Hele bi bozsunlar 2 sovdummu kaleciyle beraber koyarlar4.5 olurdu iy dan ama çok kaçırdılar inşallah 2.yari tempoyu bozmazlar
Sövmeye gerek kalmadan hallederler abi :)Hele bi bozsunlar 2 sovdummu kaleciyle beraber koyarlar
Aynen baya rahatim ben tabi @gefonax diken ustunde izliyodur o ayri :pSövmeye gerek kalmadan hallederler abi :)
Maçı izlediyse oda rahattır abi :) 2 gol daha gelsin 60 a kadar sonra arkası gelir :)Aynen baya rahatim ben tabi @gefonax diken ustunde izliyodur o ayri :p
Yok be ya normal izliyom hatta takip ediyorum 365 ten orasi daha erken veriyo tv den bile erken :)Aynen baya rahatim ben tabi @gefonax diken ustunde izliyodur o ayri :p
Bende genelde oyle yapiyorum ordan takip bir yerdende acik tutuom gol olunca hemen oraya giriom iptal filan varmi yokmu diye :)Yok be ya normal izliyom hatta takip ediyorum 365 ten orasi daha erken veriyo tv den bile erken :)
Devam devam sagli sollu devam akmisken doldurmak lazim :)488tl yi 1.50 corintihansa basmistim %50 bonus almistim onun cevrimi gerekiyordu :)