- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
verdi golü :(
Ben onu inceler verir dedim hatta ilk parmagini gosterince acaba verdimi dedimki amiensler sevinince kursakta kaldi :(Önceki pozisyon penaltiydi ama
Aynen lillede son eklediğim mac biliyonmu 2 mac daha lazımdı o ara digiturk yayin maclari acıkti baktik lille gördüm onu koydum, aklımda city 3.5 üst veya mls deki ilk mac vardı. Nasip neyse o olur napalim :)@gefonax hocam tamam moralimiz gitti guzel para kacirdin ama iyi tarafindan bakalim portoyu yakalarsak 8 de 7 bitirirsin teselli olarak guzel kazanc saglar yine o kadar olmasada
Dun dedim zaten yarina daha iyi calis diye sende maclar hazir 2 mac daha lazim dedin demekki biriso buymus nasip. Biz 2 de 2y le baslasak guzel olmazmi hayali kuruyoduk 8 de 7 olirsa enfes olur oyle dusunelim ;)Aynen lillede son eklediğim mac biliyonmu 2 mac daha lazımdı o ara digiturk yayin maclari acıkti baktik lille gördüm onu koydum, aklımda city 3.5 üst veya mls deki ilk mac vardı. Nasip neyse o olur napalim :)
Öyle tabi nasip bakalimDun dedim zaten yarina daha iyi calis diye sende maclar hazir 2 mac daha lazim dedin demekki biriso buymus nasip. Biz 2 de 2y le baslasak guzel olmazmi hayali kuruyoduk 8 de 7 olirsa enfes olur oyle dusunelim ;)
Porto gelse yine iyi para bırakır hocamSurdan 1-1 olsa :)
10k eksik :)Porto gelse yine iyi para bırakır hocam
hiç kazanamamaktan iyidir .10k eksik :)