13 k felamış fulu :) lille kaç paraHaydi lille saglam oyna kati savunma ilk yari 0. 1 yap ikinci yari 0 2 yesilimize yesil ekle ;)
13 k felamış fulu :) lille kaç paraHaydi lille saglam oyna kati savunma ilk yari 0. 1 yap ikinci yari 0 2 yesilimize yesil ekle ;)
Bende aynı şekil düşünüyorum abi bu hafta hem avrupadan elenmeninde acısını çıkartırlar gibi geliyorPorto kesin olur gibime geliyo , geçen yenilmişlerdi şimfi acısını çıkartır, Lille de yusufum atar yada asist yapar umarım,,
Aynen kardeşim, bi de kendi evinde oynuyor, parçalayacaklar gibi :)Bende aynı şekil düşünüyorum abi bu hafta hem avrupadan elenmeninde acısını çıkartırlar gibi geliyor
Sen bir felaket tellalligi daha yapsana :)Yusuf asist yapiyordu kil payi ofsayt
Elbet sans doner kardesim sıkma canını yine totemleyecegimiz gunler gelir elbet :)Totemlerin adamı senin sayende zamanında cok para kırmıştım @Cesur87
şm acayıp bozuk ya başkanElbet sans doner kardesim sıkma canını yine totemleyecegimiz gunler gelir elbet :)
Herkesin inisli cikisli zamanlari oluyo bizde dipteyiz ama ne kadar moral bozsanda elden birsey gelmio zamaa gecer insallah sorunlarMoral
şm acayıp bozuk ya başkan