Copa America pek ilgi görmedi ama benim hoşuma gidiyor , hayırlı akşamlar bol kazançlar beyler :)
Guzel kupa aslında takımlar hızlı fakat beceriksiz. Yayıncı kurulus rezalet pozisyon tekrarı yok kacak yayın gibi hakem var ile ilerisime geciyor hakemi izliyoruz 2 dakka :)
Avrupa bambaşka bunlar da takım oyunu yok mesela ama Makedonya bile bugun takım oyunu oynuyorOnu bende farkettim abi ya , Çok gerisinde kaldı Avrupa futbolunun
Gönlüm Uruguay Şampiyonluğundan yanaAvrupa bambaşka bunlar da takım oyunu yok mesela ama Makedonya bile bugun takım oyunu oynuyor
Oldum olası seviyorum Uruguayı ama Messi İcin arjantin olsun :)Gönlüm Uruguay Şampiyonluğundan yana
Gelmezse yine sıfırlıyoruzOldum olası seviyorum Uruguayı ama Messi İcin arjantin olsun :)
Uruguay 1.5 ust 193 misli bastım 2.3 dan ya herro ya merroGelmezse yine sıfırlıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 18723
Penaltı yok el kapalıNet penaltıyı vermedi mk hakemi
Stadta bomboş :) uruguayın kadro süper fark atması lazımUruguay 1.5 ust 193 misli bastım 2.3 dan ya herro ya merro
Cok temiz Yusuf iyi ki oran yukselsin diye beklemedimParam olaydı 500 sallardım , 2 yi atsınlar rahatlayalım
Paraguay 2-0 dan verdi maçıCok temiz Yusuf iyi ki oran yukselsin diye beklemedim
Var rezalet diyorum iste 3 metre ofsayt İcin varı bekliyor amk kaldırsana bayagı :)Lan 2 yi attı ama ofsayt yaav