Nasıl biliyorsun vuranı razor 2.postadan sonra sızmıştırCaktırma cekirdek cıtlıuor amk vuran adam Razor bak Hic sesi cıkmıyor :)
Nasıl biliyorsun vuranı razor 2.postadan sonra sızmıştırCaktırma cekirdek cıtlıuor amk vuran adam Razor bak Hic sesi cıkmıyor :)
2 den sonrası ızdırap amk kiminle yarısıyprsun don gotunu yat amkNasıl biliyorsun vuranı razor 2.postadan sonra sızmıştır
2 sap olarak girdik yılbaşına amk2 den sonrası ızdırap amk kiminle yarısıyprsun don gotunu yat amk
Lan evli barklı adamız amk ben suan vizgi film izliyorum mesela :)2 sap olarak girdik yılbaşına amk
Kaçak et keselim ara karıları ayarla vardır senin gelecem yanına taksiyle ama Taksimetre ne yazarsa ödeLan evli barklı adamız amk ben suan vizgi film izliyorum mesela :)
yanlış alıntı :)Lan evli barklı adamız amk ben suan vizgi film izliyorum mesela :)
kardeş dede şuanBirazdan Dam Square'dan canlı yayın bekliyoruz @Dede
Yarrağı yedik olum hepimiz banlandık yarınya bırak hele kendi kendine Orhan Pamuk süsü verme :) bildiğin şu an Bets10 f5 yapıp duruyorsundur
Bu kadar seye gel beni dikKaçak et keselim ara karıları ayarla vardır senin gelecem yanına taksiyle ama Taksimetre ne yazarsa öde
senin yarın dokunulmazlığın var roll sahibi adamsın avatara çakar lamba bile taktırırsinYarrağı yedik olum hepimiz banlandık yarın
Çabuk saiti ara çabukBu kadar seye gel beni dik
Sait sıkıntılarım var dedi karıları is ustunde yakalamışlar Rusya ya deport ettiler galiba simdi sokak sokak orospu arıyorÇabuk saiti ara çabuk
İbne pasaportsuz çalıştırıyorSait sıkıntılarım var dedi karıları is ustunde yakalamışlar Rusya ya deport ettiler galiba simdi sokak sokak orospu arıyor