- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
sagol taygunum iki yumurtayada tavim ben yeterki wonluyak :)Dinlen kanka balla börekle besleyek seni :ROFLMAO:
sagol taygunum iki yumurtayada tavim ben yeterki wonluyak :)Dinlen kanka balla börekle besleyek seni :ROFLMAO:
Sende varsin basta sanada lazim ona gore dinlen uykunu alkavurma lazım adama kuvvetlensin
Senin ssknı yapalım bari para toplayıp :ROFLMAO:sagol taygunum iki yumurtayada tavim ben yeterki wonluyak :)
bak o olabilir o konuyu yarinki rolde ele alalim :)Senin ssknı yapalım bari para toplayıp :ROFLMAO:
@Cesur87 uyutmucak bizi bu
55e wonlayakta uyuyalım hakkaten :ROFLMAO:Al adamin atmasi yetio bugun biri won
valla koca tabak karpuzu aldım önüme o bitene kadar goller gelsin sövdürmesinler55e wonlayakta uyuyalım hakkaten :ROFLMAO:
Wayy @taygunn goruonmu adam kendine bakio biz ac susuz gorev basindayizvalla koca tabak karpuzu aldım önüme o bitene kadar goller gelsin sövdürmesinler
Kardeşim ben sana yanar döner meyve tabağı göndereyim :ROFLMAO:Wayy @taygunn goruonmu adam kendine bakio biz ac susuz gorev basindayiz
Su 1 gol atsinda iadeyi kurtarsak bu kazmalar 2 gol atamaz :)Kardeşim ben sana yanar döner meyve tabağı göndereyim :ROFLMAO: