:)demek ki bir futbolcu olarak ne yapıyormuşuz verilen basket maçını yanlış alıyormuşuz hahaha :)))
:)demek ki bir futbolcu olarak ne yapıyormuşuz verilen basket maçını yanlış alıyormuşuz hahaha :)))
Bu periyot çok çıkar üzülme sayılarda yakınHer ne kadar gençlerde olsa vermemeleri gerek sonuçta.
Abi o değil de Miami maçına 2. yarı 80 sayı olur aldım, 3. periyot son 3 dk 6 sayı çıktı. Güzel gidiyordu sıvadılar resmen.
geldi geldi kardeşim devam hahah kafa yapıyorum basketçilerle naçizane :) hahahaÜzülme abi birdahakine olur elbet senin canın sagolsun @xmen7772
Yatmadı devamÜzülme abi birdahakine olur elbet senin canın sagolsun @xmen7772
Hedefe, ulaşacagız :)geldi geldi kardeşim devam hahah kafa yapıyorum basketçilerle naçizane :) hahaha
Miamini oran lokum olurmu basketciler
Handikaptan olurda Serkan abi yetiştirmi bilmem :)Miamini oran lokum olurmu basketciler
Miamini oran lokum olurmu basketciler
O şu an futbol bakıyo stres yaşamak istemiyo daha :)Miamini oran lokum olurmu basketciler
nasılda biliyor serkan abisini canım benim yerim canını bu laf bana tanıdık geldi bir yerden değilmi murat :)O şu an futbol bakıyo stres yaşamak istemiyo daha :)
Bol şans abi, dönüyoruz futbolaa :)