tamam şu işleri bir yoluna koyalım sana gönderirim sende zahmet olmazsa 4 arkadaşa gönderirsin ok kardeşimVar paparam sıkıntıda yok nasıl istersen öyle yaparız @xmen7772
tamam şu işleri bir yoluna koyalım sana gönderirim sende zahmet olmazsa 4 arkadaşa gönderirsin ok kardeşimVar paparam sıkıntıda yok nasıl istersen öyle yaparız @xmen7772
yok be kardeşim sözümüzü yerine getirelim diye 300 de kestim şimdilik kupon yapamıyoruz sitede sorun var samanalevi gibi ama devam edeceğim bakalım hedefi yükseltebilecekmiyim mosqi :)Son durum ne abi patlayabildin mi @xmen7772 :)
@xmen7772 takip edemedik sonunu ama hedefe ulaşacağını hissetmiştir:) birkaç sorun olmuş ama düzelir herhaldepanalopa bende @madmen kardeşime ondan sordum paparada sorun varmı diye yok dedi şu işleri halledelim ben ona gönderirim kendiside kabul ederse 4 kişiyede o gönderir @Emre4545 @panolopa @gorkemmm bide @utkupro31 ok
Sorma abi ben de capraz cekim yapayim dedim para attim 8 el arka arkaya terrs atti rulette mal gibi kaldim suanyok be kardeşim sözümüzü yerine getirelim diye 300 de kestim şimdilik kupon yapamıyoruz sitede sorun var samanalevi gibi ama devam edeceğim bakalım hedefi yükseltebilecekmiyim mosqi :)
rulet illet bişey anlarımda anlamam boşver oynama ok şu kasayı biraz yükselteyim ara pas atacağım sana ok kardeşimSorma abi ben de capraz cekim yapayim dedim para attim 8 el arka arkaya terrs atti rulette mal gibi kaldim suan