:) Rahat rahat oyna bonus cok iyide belge onayi var onlari hallettinmiYa o cok ekstra geldi zaten sorma :) ama böyle Bi bonus yok arkadas 300 yatırıp 900 ile baslamak nedir ya :)
Yatırmadan halletmiştim ve an itibsri ile yattı gecmis olsun :) Bi hakkım daha varmıs yuzde 200 onu da alacam sonra da yuzde 100 var :):) Rahat rahat oyna bonus cok iyide belge onayi var onlari hallettinmi
Oo bi hak daha baya iyimis hadi ordan vurgunu iyi yap tamda haftasonu iyi denk gelmis :)Yatırmadan halletmiştim ve an itibsri ile yattı gecmis olsun :) Bi hakkım daha varmıs yuzde 200 onu da alacam sonra da yuzde 100 var :)
Sagol kardesim cansınOo bi hak daha baya iyimis hadi ordan vurgunu iyi yap tamda haftasonu iyi denk gelmis :)
Verdin mı çekim tayfayi sevindir sabahtan beri tüm bülteni kuruttuk milyonları batirdikKuru ekmeği bulamıyoruz sen pasta ye diyorsun :) Bi gelsinde orası kolay
Ozelden jetona kayıtlı numaranı at bana jeton atabilirimVerdin mı çekim tayfayi sevindir sabahtan beri tüm bülteni kuruttuk milyonları batirdik
TMM başkan atarım teşekkür ettimOzelden jetona kayıtlı numaranı at bana jeton atabilirim
Yok abi ya 15 TL sadece ismi 50 TL yüklendibu matbetin yüklediği bonus ne kadar şimdi 50 mi 50+15 mi bilen varmı ?
15 yuklenmemis 50 sadecebu matbetin yüklediği bonus ne kadar şimdi 50 mi 50+15 mi bilen varmı ?
Aynen tek sefer ben havale ile yolluyolar dite sifirladim hemen san lorenzo wonbu 50 yi tek seferdemi oynayacağız gene mecburen ?