karıştırma şimdi nobble çekince başka maça tarsın kardeş program iyi maç çok@xmen7772 italya u20 ye 3. çeyrek 60 tl atabilir misin benim yerime? 1.5 saat sonra çekim yapınca veririm paranı 250 tl m var bakiye
Ekli dosyayı görüntüle 21381
ekmeğini yedim güzel maç :) kaçırmayayım dedimkarıştırma şimdi nobble çekince başka maça tarsın kardeş program iyi maç çok
yanına da dumbarton 7.5 üst 20 tl atsan bari 2 maçaekmeğini yedim güzel maç :) kaçırmayayım dedim
nternet cafeye geldim. boş geçmesin zamanımyanına da dumbarton 7.5 üst 20 tl atsan bari 2 maça
birader şu maçlarıma bi odaklanayım izin verirsen ha sen atsana bana resim atıyorsun bakiyende var işteyanına da dumbarton 7.5 üst 20 tl atsan bari 2 maça
max 250 çekim limitim var kardeşim :)birader şu maçlarıma bi odaklanayım izin verirsen ha sen atsana bana resim atıyorsun bakiyende var işte
mesajın neden kapalı diye sormuşsun hocam ?bol şans beyler
evet paparanı alacaktım gece maçlarına başlayınca alırım artık bakamıyorum fazla şuan ;)mesajın neden kapalı diye sormuşsun hocam ?
internetim bitti. internet cafedeyim şu anda :)evet paparanı alacaktım gece maçlarına başlayınca alırım artık bakamıyorum fazla şuan ;)
basketboll wonlayacak hocam :)hadi bakayım aynı hızla devam fjolnir
wonlasın kardeşim seni kırmadık aldık basket benim işim değilbasketboll wonlayacak hocam :)